Στοίχιμα


Δευτέρα 27 Μαΐου 2013

Το μπάτζετ και η συμφωνία για προπονητή

Το μπάτζετ και η συμφωνία για προπονητή


Με βάση τις πληροφορίες που σήμερα υπάρχουν, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ΔΕΝ θα κάνει την πολύ μεγάλη υπέρβαση για να συμφωνήσει με ένα μεγάλο προπονητή που θα θέλει και κάποια εκατομμύρια ως ετήσιες αποδοχές.

Στην πολιτική που έχει καθοριστεί από Σαββίδη και συνεργάτες (εδώ είναι βέβαιο ότι έχει λόγο και ο μεγαλομέτοχος) αποφασίστηκε ότι τα χρήματα που θα δαπανηθούν για προπονητή, δεν πρέπει να ξεφεύγουν πολύ από τα όποια μεγάλα συμβόλαια της ομάδας. Αυτή είναι μία στρατηγική απόφαση, η οποία αφορά ισορροπίες που πρέπει να υπάρχουν.

Είναι βέβαιο ότι το μπάτζετ της ομάδας θα ανέβει, είναι βέβαιο ότι θα αποκτηθούν παίκτες για τους οποίους θα δαπανηθούν κάποια χρήματα παραπάνω (πως αλλιώς θα ανέβει η ποιότητα;) αλλά από αυτά τα ποσά (500-600-700 χιλιάδες) δεν θα ξεφεύγει ιδιαίτερα και ο νέος προπονητής.

Με βάση αυτή την αρχή έγινε η αναζήτηση, που έχει φθάσει και σε ένα καλό σημείο ώστε ο ΠΑΟΚ μέσα σε αυτές τις 5-6 ημέρες να κλείσει την οριστική συμφωνία. Όλα δείχνουν ότι από την άλλη Δευτέρα που ξεκινάει η νέα σεζόν, ο ΠΑΟΚ θα έχει και νέο προπονητή.   

Κάπως έτσι έχει η υπόθεση και τα δεδομένα θα αλλάξουν μόνο αν παρουσιαστεί ξαφνικά μία άλλη ξεχωριστή περίπτωση.



 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου