Στοίχιμα


Κυριακή 19 Μαΐου 2013

Τα χρήματα που θα βάλει ο Σαββίδης τη νέα χρονιά

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 54χρονος επιχειρηματίας είναι διατεθειμένος να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη, καθώς για τη λειτουργία του αγωνιστικού τμήματος (ομάδα, τεχνικό τιμ, μισθοί των επικεφαλής), αλλά και των Ακαδημιών, έχει προϋπολογίσει ένα ποσό 25 εκ. ευρώ μαζί με τους φόρους.
Ειδικότερα, για την πρώτη ομάδα ο Σαββίδης ξεκαθάρισε στους Τσιστιακόφ, Βρύζα και Ζαγοράκη πώς το μπάτζετ θα φθάσει στα 13 εκ. ευρώ (καθαρά), ποσό που μπορεί να ανέβει κι άλλο αν ο ΠΑΟΚ καταφέρει να μπει στους ομίλους του Champions League. Ουσιαστικά, ο Σαββίδης διπλασιάζει το μπάτζετ-που με τις προσθήκες του περασμένου Γενάρη είχε φθάσει τα 6,5 εκ. ευρώ, βάζοντας στόχο να κατακτήσει το πρωτάθλημα.
Όσον αφορά στο θέμα του προπονητή, η πρόθεσή του είναι να φέρει κάποιον που μαζί με το τιμ του θα κοστίζει έως 1,5 εκ. ευρώ (καθαρά) ετησίως. Η αναζήτηση συνεχίζεται, και όπως αναφέραμε σε ρεπορτάζ των προηγούμενων ημερών, αυτό που έχει διαμηνύσει ο Σαββίδης στην τριανδρία των επικεφαλής του αγωνιστικού τμήματος είναι πώς θέλει τοις  εισηγήσεις τους για τρεις τουλάχιστον περιπτώσεις προπονητών, στις οποίες συμφωνούν όλοι τους.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου