Στοίχιμα


Σάββατο 25 Μαΐου 2013

Τρεις αλλαγές σε σχέση με την Τρίπολη

Τρεις αλλαγές σε σχέση με την Τρίπολη
Στους παίκτες που θα είναι στην αρχική ενδεκάδα του αυριανού αγώνα με τον Αστέρα κατέληξε ο Γιώργος Γεωργιάδης μετά τη χθεσινή προπόνηση.
Οι Κουμάλο και Αποστολόπουλος θ' αντικαταστήσουν, σε σχέση με το ματς της Τρίπολης, τους τιμωρημένους Σίλντενφελντ και Ετο αντίστοιχα, ενώ ο Σαλπιγγίδης θα πάρει ανάσες ξεκούρασης και στη θέση του θα ξεκινήσει ο Αθανασιάδης. Αλλες αλλαγές δεν προβλέπονται, εκτός κι αν προτιμηθεί ο Σταφυλίδης αντί του Λίνο.
Εξάλλου, οριστικά χωρίς τον Αραούχο Ετο θα παραταχθεί ο ΠΑΟΚ στον αυριανό αγώνα. Η μαγνητική τομογραφία, στην οποία υποβλήθηκε ο Βραζιλιάνος αμυντικός, έδειξε ένα σημαντικό οίδημα στο δεξί πόδι του, συνοδευόμενο με μικρό αιμάτωμα. Ηδη ο Ετο άρχισε πρόγραμμα θεραπείας, προκειμένου να προλάβει τα δύο τελευταία ματς της σεζόν, με τον Ατρόμητο στην Τούμπα και με τον ΠΑΣ στα Γιάννινα. Το μόνο θετικό στην υπόθεση του Ετο είναι ότι από τη στιγμή που αδυνατεί να αγωνιστεί αύριο κόντρα στον Αστέρα, δηλώθηκε να εκτίσει την ποινή της μιας αγωνιστικής κόντρα στην ομάδα της Τρίπολης.
Ακόμη, στον κανονικό ρυθμό των προπονήσεων επέστρεψαν οι Κωνσταντινίδης και Κατσικάς, χωρίς να αισθανθούν ενοχλήσεις.
Από το αυριανό ματς θα απουσιάσει, εκτός από τον Ετο, τόσο ο τιμωρημένος Σίλντενφελντ, όσο και ο Καμαρά. Ο Γιώργος Γεωργιάδης πρόκειται να ολοκληρώσει σήμερα στις 18.00 την προετοιμασία της ομάδας του στο γήπεδο της Τούμπας και στη συνέχεια θα ανακοινώσει την αποστολή για το αυριανό ματς με τον Αστέρα Τρίπολης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου