Στοίχιμα


Κυριακή 19 Μαΐου 2013

Ο Φράντζας και ο λακές του, όχι μόνο "φάγανε" τον Γκαρσία, αλλά μεταφέρανε ψευδώς και όσα είπε ο Σαββίδης στους παίκτες!

Θεωρούμε υποχρέωση μας σήμερα να επανέλθουμε στην πρόσφατη ομιλία του Ιβαν Σαββίδης προς τους παίκτες με αφορμή το γεγονός ότι διαστρεβλώθηκαν τα όσα ανέφερε για τον Πάμπλο Γκαρσία. Όπως είναι γνωστό ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ στην διάρκειας 3 ωρών ομιλία του αναφέρθηκε σε πολλά ονόματα ένα εκ των οποίων ήταν του Ουρουγουανού μέσου. 
  
Η τοποθέτηση του ομογενή επιχειρηματία παρουσιάστηκε εντελώς διαφορετικά σε σχέση με το πραγματικό της νόημα. Προεξοφλούμε ότι η διαστρέβλωση του νοήματος δεν αποτελεί ευθύνη των δημοσιογράφων αλλά ενός συγκεκριμένου κέντρου παραπληροφόρησης που έχει αναλάβει δράση το τελευταίο διάστημα ΕΝΤΟΣ της ΠΑΕ ΠΑΟΚ προκειμένου να απομυθοποιήσει τον Πάμπλο Γκαρσία και να μειώσει τη δημοτικότητα του που προφανώς τον ενοχλούσε. 
  
Η ευθύνη της αποχώρησης του Πάμπλο δεν βαραίνει μόνο τον Γιώργο Δώνη αλλά και ακόμα ένα πρόσωπο στην ΠΑΕ που εκτός του γεγονότος ότι υποστήριζε κάθε άποψη του πρώην προπονητή (τα αποτελέσματα σε αγωνιστικό επίπεδο είναι πλέον φανερά σε όλους), από τα Χριστούγεννα έψαχνε τρόπο για να βρεθεί ο Ουρουγουανός εκτός Τούμπας. 
  
Η διαστρέβλωση της αλήθειας είναι κάτι το οποίο θα πολεμήσουμε με κάθε τρόπο απ΄ αυτή τη γωνιά του internet ακόμα κι αν χρειαστεί να έρθουμε σε ρήξη με ανθρώπους που έχουν την εξουσιοδότηση του Ιβαν να παίρνουν αποφάσεις για την ομάδα. Αλλωστε το γεγονός ότι τους εμπιστεύθηκε ο Σαββίδης δεν σημαίνει ότι έχουν το… αλάθητο του Πάπα ή ότι γνωρίζουν τόσο καλά το ποδόσφαιρο ώστε να θεωρούνται αυθεντίες. 
  
Στο θέμα Γκαρσία λοιπόν (για να επανέλθουμε στο θέμα μας) διοχετεύθηκαν λάθος πληροφορίες για να εξυπηρετηθεί ο σκοπός που προαναφέρουμε. Ευθύνη δεν έχει μόνο ο άνθρωπος που στάθηκε στο πλευρό του Δώνη για να εκπαραθυρωθεί ο Πάμπλο από την ομάδα αλλά και ο υπάλληλος της ΠΑΕ που ανέλαβε να διοχετεύσει διαστρεβλωμένα τα λόγια του Σαββίδη. 
  
Θα πούμε σε όλους αυτούς για άλλη μια φορά ότι ο ΠΑΟΚ με τέτοιου είδους μεθόδους και επικοινωνία… κάλπικη δεν έχει μέλλον. Όσο πιο γρήγορα το αντιληφθούν και επανέλθουν στο σωστό δρόμο τόσο πιο γρήγορα θα συγκεντρωθούν στη δουλειά τους που είναι η αποδοτικότητα του ποδοσφαιρικού τμήματος και όχι η προσωπική πολιτική. 
  
Το inpaok.com παρουσιάζει τον τρόπο με τον οποίο τοποθετήθηκε ο Ιβάν Σαββίδης όταν αναφέρθηκε στον Γκαρσία: «Μου μεταφέρθηκε ότι ο Γκαρσία ήταν πρόβλημα για την ομάδα. Δεν θέλω προβλήματα στην ομάδα. Γι αυτό έφυγε. Αντέδρασα άμεσα γιατί δεν επιτρέπω σε κανέναν να δημιουργεί προβλήματα στην ομάδα. Ο Γκαρσία έφυγε αλλά τίποτε δεν είδα να αλλάζει. Μήπως τελικά δεν ήταν ο Γκαρσία το πρόβλημα; Μήπως δεν έφταιγε ο Γκαρσία;» 


Αφήνουμε σ΄ εσάς τα συμπεράσματα για το τι ήθελε τελικά να πει ο Σαββίδης και τι μεταφέρθηκε ότι είπε.
  
Το μόνο που θα συμπληρώσουμε είναι ότι στον ομογενή επιχειρηματία υπάρχουν εισηγήσεις από στενούς του συνεργάτες προκειμένου αμέσως μετά το τέλος των play off να συναντηθεί με τον Ουρουγουανό άσσο και να συζητήσει μαζί του για όλα όσα έχουν συμβεί. Να ακούσει τη δική του θέση και επιτέλους να μάθει την αλήθεια. Να μάθει δηλαδή ότι ποτέ κανείς δεν μετάφερε στον Πάμπλο την πρόσκληση του Σαββίδη για συνάντηση την οποία υποτίθεται ότι αρνήθηκε ο Γκαρσία, γεγονός που προκάλεσε και την έκρηξη του καθώς αισθάνθηκε προσβεβλημένος. 
  
Μήπως ήρθε η ώρα να λάμψει γενικά η αλήθεια στον ΠΑΟΚ και να καταλάβει ο άνθρωπος που διαθέτει χρήματα στην ΠΑΕ τι ακριβώς συμβαίνει και τι πρέπει να συμβεί στο μέλλον; 
  
http://inpaok.com/?p=105869
ΠΗΓΗ Balladoros

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου