Στοίχιμα


Σάββατο 25 Μαΐου 2013

Κατέληξαν στα χαρακτηριστικά

Κατέληξαν στα χαρακτηριστικά
Στην τελική του ευθεία έχει μπει στον ΠΑΟΚ το θέμα προπονητή. Οι ιθύνοντες της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ έχουν καταλήξει στα ακριβή χαρακτηριστικά που θα διακρίνουν τον νέο τεχνικό της ομάδας και πάνω σε αυτήν την κατεύθυνση οδηγούνται στην τελική τους επιλογή.
Παρά το γεγονός ότι ο Άγγελος Αναστασιάδης ήταν πολύ ψηλά στη λίστα τους, φαίνεται πως τελικώς προκρίνεται η επιλογή ενός ξένου τεχνικού, ο οποίος θα πληροί τις προϋποθέσεις που θέτουν οι Θεσσαλονικείς. Βεβαίως, αυτό δε σημαίνει πως και τα χαρακτηριστικά του Αναστασιάδη δεν κάνουν για τον ΠΑΟΚ.
Ίσα-ίσα είναι αυτά που ταιριάζουν απόλυτα και που κατά το παρελθόν τον έχουν αναγάγει σε πολυνίκη προπονητή στην πολύχρονη ιστορία του «ασπρόμαυρου» συλλόγου. Ωστόσο, επειδή φαίνεται πως κάποια εμπόδια είναι αξεπέραστα στην Τούμπα, η διοίκηση του Δικεφάλου οδηγείται στο εξωτερικό, από όπου κα θα προέρχεται ο διάδοχος του Γιώργου Δώνη ή μάλλον του Γιώργου Γεωργιάδη, με τον οποίο η ομάδα ορθώς θα πορευτεί σε όλους τους αγώνες των πλέι οφ.
Σε κάθε περίπτωση, πάντως, η οριστική εξέλιξη αναμένεται από μέρα σε μέρα και με βάση τα όσα λένε από την ΠΑΕ το θέμα θα έχει καταλήξει ως τις 2 Ιουνίου όταν και ολοκληρώνεται η σεζόν, με το πέσιμο της αυλαίας των πλέι οφ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου