Στοίχιμα


Κυριακή 19 Μαΐου 2013

Το σήκωσαν οι γυναικάρες του ΠΑΟΚ!!! Νταμπλούχες Ελλάδας 2012-13!!!!

Ν τ α μ π λ ο ύ χ ε ς!
Η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του ΠΑΟΚ, μετά το ένατο πρωτάθλημα της κατέκτησε και το Κύπελλο Ελλάδος επικρατώντας με 1-0 των Ελπίδων Καρδίτσας στην παράταση του τελικού, που έγινε στο γήπεδο της ΕΠΣ Πιερίας.


Ένα γκολ της Ανθούλας Αρβανιτάκη με αριστερό σουτ στο 104ο λεπτό του ματς ήταν αυτό που έγειρε την πλάστιγγα υπέρ του ΠΑΟΚ, σε έναν τελικό με πολύ άγχος και μέτριο θέαμα.

Η νίκη του ΠΑΟΚ είναι δίκαιη με δεδομένο ότι είχε καλύτερες στιγμές στο ματς με αποκορύφωμα ένα σουτ στο δοκάρι από την Παντελειάδου στο 99ο λεπτό και δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα από την ομάδα της Καρδίτσας. Η αγωνιστικότητα της Παντελειάδου ήταν συγκινητική ούτως ή άλλως, καθώς στο πρώτο μέρος έχασε για λίγα λεπτά τις αισθήσεις της μετά από χτύπημα με τη μπάλα στο πρόσωπο και όταν συνήλθε αρνήθηκε να πάει στο ιατρείο και συνέχισε να αγωνίζεται.

Στα αξιοσημείωτα του αγώνα η έντονη παρουσία των οπαδών του ΠΑΟΚ, καθώς και ότι ο τελικός ήταν αφιερωμένος στη μνήμη της Γενοκτονίας των Ποντίων.

ΠΑΟΚ: Χαραλαμπίδου, Αρβανιτάκη (110 Χαμαλίδου), Δημητρίου, Αδαμάκη, Βλασιάδου, Χατζηγιαννίδου, Βαρδαλή, Ντιμιτρίεβιτς, Παντελειάδου, Χαραλαμπίδου, Γκατζογιάννη, Γιάννου (69 Σπύρου)



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου