Στοίχιμα


Κυριακή 19 Μαΐου 2013

Όρμηξαν κατά των παικτών οι οπαδοί του ΠΑΟΚ!

Φίλαθλοι του ΠΑΟΚ έχουν συγκεντρωθεί έξω από τα αποδυτήρια της Τούμπας μετά την ήττα του "Δικεφάλου" από τον ΠΑΣ και φωνάζουν το σύνθημα "βαριά, βαριά του ΠΑΟΚ η φανέλα". Αφού αποθέωσαν τον Πάμπλο Γκαρσία, άρχισαν να κραυγάζουν "αυτό, αυτό είναι σωστό βγάλτε τις φανέλες και φύγετε από δω"!
Οι παίκτες δεν έβγαιναν και οι οπαδοί του ΠΑΟΚ που ήταν πάνω από 300, φώναζαν "πού κρύβεστε π... γιοί"; Αυτοί που δεν είχαν πρόβλημα και βγήκαν από τα αποδυτήρια ήταν οι Λίνο και Χακόμπο ενώ και ο Κατσικάς πέρασε απαρατήρητος.
Η ατμόσφαιρα μύρισε μπαρούτι όταν εμφανίστηκαν οι Ρομπέρ, Καμαρά, Ιτάνζ και Ολίσε. Εκεί έγινε το έλα να δεις, καθώς οι οπαδοί όρμησαν εναντίον των παικτών, έβριζαν, πέταγαν αντικείμενα (μέχρι και κάφτρες από τσιγάρα).
Η επέμβαση των ΜΑΤ ήταν αναγκαία, καθώς οι οπαδοί απωθήθηκαν και οι παίκτες πήγαν στα αυτοκίνητά τους αποδοκιμαζόμενοι από μακριά!
Ξεχωριστό πανό στην Θύρα 7
Ενα πανό που είναι κρεμασμένο στη Θύρα 7 στον αγώνα με τον ΠΑΣ τράβηξε την προσοχή του κόσμου. Εμφανίστηκε στην Τούμπα για πρώτη φορά και το περιεχόμενό του έχει ως εξής: "Εξω από τον ΠΑΟΚ οι πολιτικοί και τα πολιτικά! Ούτε την Ρωσία, ούτε τη Σερβία, ούτε την Αμερική χρειάζεται ο ΠΑΟΚ στο πλευρό του. Ο ΠΑΟΚ χρειάζεται το λαό του! Ενας τρελός".
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου