Στοίχιμα


Δευτέρα 20 Μαΐου 2013

«Τελειώνει» ο Ιτάνζ από τον ΠΑΟΚ!


«Τελειώνει» ο Ιτάνζ!
Επίσημα, ο «δικέφαλος» επικαλείται πειθαρχικά παραπτώματα με τον πρώην πορτιέρο του Ατρόμητο για τον οποίο, μάλιστα, πλήρωσε τον περασμένο Γενάρη 200.000 ευρώ στους Περιστεριώτες για να αποκτήσει τα δικαιώματα του.
Τι ακριβώς υποστηρίζει ο ΠΑΟΚ; Κατ' αρχήν ότι ο παίκτης έμεινε στην Αθήνα μετά την πρεμιέρα των play off με τον Ατρόμητο (2-1) χωρίς να ΄χει εξασφαλίσει την απαραίτητη άδεια από τη διοίκηση και το τεχνικό επιτελείο. Εν αντιθέσει με τον Κώστα Κατσουράνη που το ΄χει κάνει.
Οσο για το δεύτερο πειθαρχικό παράπτωμα, ο ΠΑΟΚ αναφέρει πως ο Γεωργιάδης διέγνωσε αδιαφορία και νωχελικότητα του παίκτη στην τελευταία προπόνηση πριν το κυριακάτικο (19/5) ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα στην Τούμπα.
Ετσι ο Ιτάνζ ετοιμάζει βαλίτσες προς αναχώρηση από την Τούμπα με πολλούς, βέβαια, να κάνουν μοιραία τη σκέψη πως το διαζύγιο αυτό ίσως να οφείλεται και στο γεγονός ότι ο έμπειρος πορτιέρο συνιστά μεταγραφή Δώνη.
Διότι ο πρώην πορτιέρο του Ατρόμητου αφίχθη στην ομάδα επί ημερών του πρώην προπονητή του «δικέφαλου» με τον οποίο η ΠΑΕ βρίσκεται στα μαχαίρια για την αποζημίωση που πρέπει να του καταβάλλει μετά την απόλυση του.
Από την άλλη, βέβαια, υπάρχουν αυτοί που υποστηρίζουν πως λόγος Δώνη δεν υπάρχει πίσω απ' αυτό το διαζύγιο, διότι πρόκειται για έναν παίκτη που εκπροσωπείται από τον Μαργαρίτη, τον οποίο στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ τον εμπιστεύονται με κλειστά μάτια.
Ο Σαρλς Ιτάνζ μπαίνει σε πρώτη φάση στο περιθώριο, δεν θα προπονείται με την ομάδα και είναι θέμα χρόνου να αποχωρήσει από τον σύλλογο.
Οσο για το τι λέει ο ΠΑΟΚ για το γεγονός; Βάσει της επίσημης ανακοίνωσης που έχει εκδώσει, υποστηρίζει πως έχει απαγορεύσει στον ποδοσφαιριστή να προπονείται με την ομάδα μέχρι να αποφασίσει η διοίκηση για το τι μέλλει γενέσθαι, ενώ αναφέρεται και στον Καμαρά τονίζοντας πως με δική του πρωτοβουλία ζήτησε συγγνώμη από τον προπονητή και την υπόλοιπη ομάδα και για τον λόγο αυτό του επιτράπηκε να προπονηθεί κανονικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου