Στοίχιμα


Παρασκευή 24 Μαΐου 2013

Ο Σαββίδης ιδρύει τμήμα σκάκι

Την Δευτέρα (3/6) θα γίνει η πρώτη συνάντηση των μετοχών της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τη Γενική συνέλευση, με σημαντικά θέματα. Ακόμη, θα τεθεί επί τάπητος η ίδρυση τμήματος σκάκι, για το οποίο ο Ιβάν Σαββίδης δεν έχει κρύψει τα συναισθήματα του. Αν δεν υπάρχει απαρτία μελών η Γενική συνέλευση θα μεταφερθεί στις 10/6 την ίδια ώρα, στο ίδιο μέρος.
Την ιδέα για τμήμα σκάκι, την έδωσε στον Σαββίδη άνθρωπος του χώρου, ο οποίος τον προέτρεψε να το δημιουργήσει και ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, φάνηκε ζεστός. Με την παρότρυνση και των συνεργατών του, το θέμα μπήκε στη Γενική συνέλευση των μετόχων και αναμένεται να πάρει σάρκα και οστά μετά από αυτήν.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΑΣ:
"Το Διοικητικό Συμβούλιο του αθλητικού σωματείου με την επωνυμία «ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙΤΩΝ» (ΠΑΟΚ) - σύμφωνα με τις διατάξεις του εγκεκριμένου και νομίμως δημοσιευμένου Καταστατικού (άρθρο 14) - καλεί τα μέλη του Ομίλου σε  Τακτική Γενική Συνέλευση,  την Δευτέρα 03 Ιουνίου 2013  και ώρα  19.00 στο Ξενοδοχείο GRAND HOTEL PALACE (Μοναστηρίου 305-307 ) με θέματα ημερήσιας διάταξης:
1. Έγκριση Ισολογισμού  –  Απολογισμού  Οικονομικού  Έτους 
2012 (χρήση 01.01.2012-31.12.2012)
2. Διοικητικός Απολογισμός , Έγκριση  Πεπραγμένων 
3. Έγκριση Εκθέσεως Εξελεγκτικής Επιτροπής
4. Ίδρυση  Τμήματος (ΣΚΑΚΙ)
Σε περίπτωση μη απαρτίας η Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 10 Ιουνίου 2013 την ίδια ώρα , στον ίδιο χώρο  όπως ορίζει το καταστατικό".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου