Στοίχιμα


Δευτέρα 27 Μαΐου 2013

Τα δεδομένα γα Μαλεζά

Τα δεδομένα γα Μαλεζά
Η επιλογή του νέου προπονητή της Φορτούνα Ντίσελντορφ θα καθορίσει σε μεγάλο βαθμό το μέλλον του Στέλιου Μαλεζά και το ενδεχόμενο επιστροφής του στον ΠΑΟΚ.
Ο Έλληνας διεθνής στόπερ ήταν στη Τούμπα και παρακολούθησε τον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης. Πέρασε μερικές μέρες στην ιδιαίτερη πατρίδα του την Κατερίνη με την οικογένειά του και την Τρίτη φεύγει για διακοπές στα Χανιά. Περιμένει την έλευση του νέου προπονητή της Φορτούνα, ο οποίος θα αξιολογήσει όλο το ρόστερ. Αν και πριν φύγει από την Γερμανία οι υπεύθυνοι της Φορτούνα του είπαν ότι, παρά τον υποβιβασμό, θέλουν να εξαντλήσει το διετές συμβόλαιό του, αγωνιζόμενος και την νέα χρονιά με τα χρώματα της Γερμανικής ομάδας.
Μέχρι τα τέλη Μαϊου, πάντως, με βάση την ειδική ρήτρα που έχει στο συμβόλαιό του όποια ομάδα πληρώσει 500.000 ευρώ στη Φορτούνα τον εντάσσει αυτόματα στο δυναμικό της. Ακόμα και όταν παρέλθει αυτό το χρονικό περιθώριο δεν αποκλείεται η αγορά του από την Φορτούνα με μικρότερο ή μεγαλύτερο ποσό από την ρήτρα από οποιαδήποτε ενδιαφερόμενη ομάδα. Στις 14 Ιουνίου είναι προγραμματισμένη η επιστροφή του στη Γερμανία.
Είναι ευκολονόητο πως ο ΠΑΟΚ ενδιαφέρεται για την επιστροφή του. Εάν όμως μπει και η Βόλφσμπουργκ, όπως φημολογείται, στο παιχνίδι απόκτησής του τα πράγματα δυσκολεύουν. Σε κάθε περίπτωση εξελίξεις αναμένονται σύντομα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου