Στοίχιμα


Σάββατο 25 Μαΐου 2013

Κατσικάς από του... χρόνου

Κατσικάς από του... χρόνου
Κατσικάς και Κωνσταντινίδης επανέκαμψαν μετά τους τραυματισμούς τους και την Παρασκευή (24/5) συμμετείχαν ξανά στο κανονικό πρόγραμμα προπόνησης του ΠΑΟΚ.
Πάντως, οι δύο περιπτώσεις είναι διαφορετικές, με δεδομένο ότι ο Κατσικάς έχει να παίξει από τον περασμένο Φεβρουάριο και ο τρόπος που θα επανέλθει σε αγωνιστικούς ρυθμούς πρέπει να είναι ιδιαίτερος.
 
Γι' αυτό, άλλωστε, στον ΠΑΟΚ δεν τον υπολογίζουν να βοηθήσει στους εναπομείναντες αγώνες των πλέι οφ, αλλά προτιμούν να έχει μπροστά του όλο τον χρόνο ώστε να παρουσιαστεί απολύτως υγιής με την έναρξη της νέας σεζόν.
Το ζητούμενο, άλλωστε, για τον Κατσικά είναι να προστεθεί με επιτυχία στο ρόστερ του ΠΑΟΚ και να ενισχύσει το κέντρο άμυνας του "Δικεφάλου" χωρίς άλλα προβλήματα τραυματισμών.
Οσον αφορά τον Κωνσταντινίδη, μπορεί, πλέον, να προπονείται κανονικά και κατά πάσα πιθανότητα να συμπεριληφθεί στην αποστολή για τον αγώνα με τον Αστέρα, όμως, δεν υπάρχει διάθεση να αγωνιστεί την Κυριακή (26/5) γιατί έχει μείνει αρκετά πίσω σε σχέση με τους συμπαίκτες του και χρειάζεται κι άλλο χρόνο για να είναι 100% έτοιμος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου