Στοίχιμα


Τρίτη 21 Μαΐου 2013

Εχασε το ματς και το πλεονέκτημα έδρας


Πέταξε το πλεονέκτημα της έδρας (photos)
Την ήττα από την ομάδα του Ρεθύμνου με 75-71 γνώρισε στο κλειστό της Πυλαίας ο ΠΑΟΚ, σε παιχνίδι με το οποίο άνοιξε η αυλαία των φετινών play offs του πρωταθλήματος μπάσκετ...
Καθοριστικό σημείο στο παιχνίδι ήταν όταν 4" πριν τη λήξη και με το σκορ στο 71-73, ο Τσαϊρέλης αστόχησε κάτω από το καλάθι!!!
Οι παίκτες του Σούλη Μαρκόπουλου αν και ξεκίνησαν δυνατά το παιχνίδι, αλλά μετά το πέρας του πρώτου εφταλέπτου, ο Πέτγουεϊ (23π. - 7ρ.) πήρε το Ρέθυμνο στις πλάτες του και με 6 διαδοχικούς πόντους έδωσε το προβάδισμα στο Ρέθυμνο με 12-16. Από εκείνο το σημείο και έπειτα, ο Δικέφαλος κυνηγούσε στο σκορ το Ρέθυμνο, το οποίο σιγά-σιγά έβρισκε ρυθμό έξω από τα 6.75μ παρά το αρχικό 0/6 στις πρώτες του προσπάθειες από την περιφέρεια.
Ο ΠΑΟΚ δεν είχε σε κανένα σημείο του αγώνα καθαρό μυαλό, με πολλές λάθος επιλογές στην επίθεση. Χαρακτιριστικό της κακής εικόνας της ομάδας είναι τα 14 λάθη αλλά και η αστοχία του Χαραλαμπίδη, ο οποίος έμεινε στους 4 πόντους με 50% (!!!) στις βολές και 0/4 3π., ενώ ήταν και ο πρώτος στα λάθη με 3.
Στα κρίσιμα σήμεια, η απώλεια συγκέντρωσης κόστισε μιας και τις τρεις συνολικά φορές που έφτασε ο Δικέφαλος τη διαφορά στο καλάθι, κατάφερνε μεσα σε 1,5 λεπτό να μένει ξανά πίσω στο -10. Χαρακτηριστικό της έλλειψης συγκέντρωσης είναι το γεγονός πως ο Μιχάλης Τσαϊρέλης 2 φορές, τη μια 60" και την άλλη 4" πριν από το τέλος, έχασε κάτω από το καλάθι την ευκαιρία να ισοφαρίσει το παιχνίδι ενώ ήταν ολομόναχος.
Πλέον, ο ΠΑΟΚ καλείται να πάρει το διπλό στο Ρέθυμνο την Πέμπτη για να παραμείνει ζωντανός στα playoffs.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου