Στοίχιμα


Σάββατο 18 Μαΐου 2013

Καταγγέλλουν κρούσματα βίας σε βάρος του Δώνη

Πριν από λίγες μέρες, η δικηγόρος του Γιώργου Δώνη είχε καταγγείλει εισβολή στο σπίτι του Έλληνα τεχνικού και απειλές από αγνώστους για να παραιτηθεί από το πόστο του προπονητή του ΠΑΟκ. Αυτή η καταγγελία οδήγησε την Ομοσπονδία Προπονητών Ποδοσφαίρου Ελλάδας (ΟΠΠΕ) σε ανακοινωση με την οποία γνωστοποιεί ότι θα κοινοποιήσει τα περιστατικά που βίωσε ο Δώνης στις Διεθνείς Ποδοσφαιρικές Αρχές. Αναλυτικά:
"Η ΟΠΠΕ δε θα μπορούσε να σιωπήσει μπροστά στα περιστατικά βίας που δέχθηκε ο προπονητής ποδοσφαίρου Γ. Δώνης και συγγενικό του πρόσωπο, όπως αυτά έχουν καταγραφεί στις αρμόδιες αρχές. Τα εν λόγω περιστατικά είναι πρωτοφανή για τα ελληνικά ποδοσφαιρικά δεδομένα και τα καταδικάζουμε απερίφραστα.
Ακολούθως, καλούμε όλους τους θεσμικούς φορείς του ποδοσφαίρου να καταδικάσουν άμεσα τις εν λόγω ενέργειες διαχωρίζοντας ευθέως τη θέση τους από τέτοιες πρακτικές.
Εκφράζουμε τη συμπαράστασή μας στο πρόσωπο του προπονητή Γ. Δώνη. Δηλώνουμε επίσης, ότι σε εκπλήρωση του καταστατικού μας σκοπού, ήτοι της κατοχύρωσης των δικαιωμάτων των Προπονητών Ποδοσφαίρου Ελλάδος, θα προβούμε στα νόμιμα κοινοποιώντας τα εν λόγω περιστατικά στις Διεθνείς Ποδοσφαιρικές Αρχές για τις δικές τους ενέργειες.
Εκ του Δ.Σ.
 
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                     Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΗΛΙΑΣ ΛΟΓΑΡΑΣ                                ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΠΡΟΚΟΣ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου