Στοίχιμα


Τετάρτη 29 Μαΐου 2013

Ένταση έξω από την Τούμπα(ενημερωμένο)

Ένταση έξω από την Τούμπα
Η εντός έδρας ήττα του ΠΑΟΚ από τον Ατρόμητο, πυροδότησε ένταση έξω από τη Θύρα 1 του γηπέδου της Τούμπας με τον κόσμο να συγκεντρώνεται εκεί και να τα "λέει" στους παίκτες ...
Για την ώρα υπάρχουν μόνο συνθήματα εναντίον των παικτών αλλά η ατμόσφαιρα είναι ιδιαίτερα τεταμένη. Ακούγονται συνθήματα και υπέρ του Πάμπλο Γκαρσία, ενώ ζεστό χειροκρότημα δέχθηκε ο Λίνο.
"Βαριά βαριά του ΠΑΟΚ η φανέλα ...", ακούγεται από τους 300 περίπου οπαδούς της ομάδας που παραμένουν έξω από το γήπεδο.
Mε συνοδεία Securiti αποχωρούν σιγά σιγά , μέσα σε αποδοκιμασίες οι παίκτες του ΠΑΟΚ.
Υβριστικά συνθήματα κατά του Ζαγοράκη , όπως και κατά του Προέδρου της ΠΑΕ Ζήση Βρύζα, από τους συγκεντρωμένους.
Ούτε ο Ιβάν Σαββίδης γλίτωσε από τις αποδοκιμασίες  ενώ υπήρξαν και κάποιοι που χτύπησαν το αυτοκίνητό του.
Η στιγμή που ο Σαββίδης βγαίνει από την Τούμπα

 

Καμαρά, Ολίσε, Κουμάλο, Βούκιτς και Κατσικάς βγήκαν από τα αποδυτήρια συνοδευόμενοι από ομάδα ανδρών ασφαλείας του ΠΑΟΚ. Μόλις τους είδαν οι φίλοι των "ασπρόμαυρων" επικράτησαν έντονες αποδοκιμασίες και προσπάθησαν να φτάσουν κοντά τους αλλά οι άνδρες του ΠΑΟΚ τους είχαν πάρει... αγκαζέ, τους έβαλαν στο αυτοκίνητο και έφυγαν.
Ακόμη έφυγαν Σαλπιγγίδης, Αθανασιάδης, Κωνσταντινίδης και Κίτσιου οι οποίοι δέχτηκαν τα πυρά του κόσμου και πολλά μπουκάλια. Οι φίλοι του "Δικεφάλου" πλησιάσαν πολύ κοντά και μόλις αποχώρησαν αυτοί ο κόσμος φώναζε πολλά συνθήματα για τον Αποστολόπουλο και τον Φωτάκη. Λίγα λεπτά αργότερα που ο δεξιός οπισθιφύλακας του ΠΑΟΚ βγήκε με άνδρες ασφαλείας δέχτηκε έντονες αποδοκιμασίες ενώ η πλειοψηφεία των φιλάθλων φώναζε "φύγε ο Ετο είναι καλύτερος".
Σύμφωνα με τα λεγόμενα των ανδρών ασφαλείας του "Δικεφάλου" χτυπήθηκε από μπουκάλι που πετάχτηκε από τον κόσμο ο Γλύκος και αμέσως κάλεσαν τον γιατρό του ΠΑΟΚ να τον δει. Δεν ήταν κάτι σοβαρό και ο παίκτης αποχώρησε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου