Στοίχιμα


Κυριακή 19 Μαΐου 2013

Στα σκαριά η επιστροφή Μαλεζά


Στα σκαριά η επιστροφή Μαλεζά
Ο 28χρονός κεντρικός αμυντικός έχει τη δυνατότητα να φύγει από τη Φορτούνα την στιγμή που ο ΠΑΟΚ ψάχνει για τρεις τουλάχιστον κεντρικούς αμυντικούς. Η περίπτωσή του πέφτει στο τραπέζι και η απόκτησή του από τον ΠΑΟΚ δεν μπορεί να αποκλειστεί με τίποτα.
Ο Στέλιος Μαλεζάς δεν είναι ελεύθερος από τη Φορτούνα του Ντίσελντορφ, η οποία έχει ρήτρα μισού εκατ. ευρώ για να τον αφήσει να φύγει. Το νούμερο δεν είναι μικρό, αλλά στη περίπτωση Μαλεζά υπάρχει η εξής ιδιαιτερότητα. Δε γίνεται και οι τρεις στόπερ που θα πάρει ο ΠΑΟΚ να είναι ξένοι.
Βέβαια, αν ο ΠΑΟΚ αποφασίσει να αποκτήσει τον πρώην αρχηγό του, η τιμή του μισού εκατ. ευρώ ισχύει μέχρι τις 31 Μαϊου. Από την 1η του Ιούνη θα πρέπει να ξεκινήσει διαπραγμάτευση με τη Φορτούνα από μηδενική βάση και κανένας δεν είναι σε θέση να γνωρίζει τις απαιτήσεις της.
Ο Μαλεζάς φέρεται να απασχολεί την Βόλφσπουργκ, όμως κοντινά πρόσωπα σε αυτόν ισχυρίζονται πως ο ίδιος ο παίκτης δεν γνωρίζει τίποτα για τα όσα γράφτηκαν στον Γερμανικό Τύπο.
Ο ίδιος ο παίκτης, ουδέποτε έβλεπε αρνητικά το ενδεχόμενο επιστροφής του στον ΠΑΟΚ, όμως το υπολόγιζε για κάποια χρόνια αργότερα. Η ουσία είναι πως πλέον πήρε την εμπειρία της Μπουντεσλίγκα και δεν θα ήταν αρνητικός να γυρίσει στην ομάδα η οποία πλέον σε επίπεδο οικονομικό είναι μια χαρά.
Ουσιαστικά η υπόθεση είναι υπό τον έλεγχο του ΠΑΟΚ, αφού αν αποφασίσουν στη Μικράς Ασίας να κινηθούν άμεσα, μπορούν να πείσουν τον παίκτη να επαναπατριστεί, με αποτέλεσμα να υπάρχει μία αγωνιστική σταθερά και βέβαια να μην γίνει το ρόστερ πύργος της Βαβέλ από του χρόνου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου