Στοίχιμα


Σάββατο 16 Μαρτίου 2013

Tι έλεγε σε συμπαίκτες και οπαδούς

Tι έλεγε σε συμπαίκτες και οπαδούς
Θέμα Γκαρσία προέκυψε και πάλι στον ΠΑΟΚ. Ο Ουρουγουανός θεωρεί ότι ο Γιώργος Δώνης δεν τον υπολογίζει και ετοιμάζει τις βαλίτσες του για να αποχωρήσει από την Τούμπα. Ο Δώνης δεν τον είχε στα πλάνα του για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό και του το έδειξε στις προπονήσεις των προηγούμενων ημερών.
Ο Ουρουγουανός γνώριζε ότι θα μείνει εκτός αποστολής από το αυριανό ντέρμπι, ακολούθησε δικό του πρόγραμμα στη χθεσινή προπόνηση και έφυγε 15' νωρίτερα από τους συμπαίκτες του από τις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας εμφανώς δυσαρεστημένος.
Ταυτόχρονα με την αποχώρηση του Γκαρσία αναπτύχθηκε και φημολογία ότι ο Ουρουγουανός συγκέντρωσε τους συμπαίκτες του στα αποδυτήρια και τους αποχαιρέτησε, κάτι που διαψεύστηκε από την ΠΑΕ. Ο ηγέτης του «δικέφαλου» δεν συγκέντρωσε τους συμπαίκτες του, ωστόσο αποκάλυψε σε κάποιους από τους αυτούς την απόφασή του να φύγει από τον ΠΑΟΚ και αυτό δεν διαψεύδεται από την πλευρά του. Μάλιστα τα ίδια είπε και σε κάποιους οπαδούς της ομάδας που βρέθηκαν στη Μεσημβρία για να δουν την προπόνηση.
Οτι δηλαδή θεωρεί ότι ο Δώνης δεν τον υπολογίζει όπως τον διαβεβαίωνε ενάμιση μήνα πριν στην πρώτη μεγάλη κρίση που δημιουργήθηκε πριν από τον αγώνα με τον Αρη. Την άποψή του αυτή τη βασίζει στο γεγονός ότι τον χρησιμοποίησε σε παιχνίδια με αντιπάλους μικρότερης δυναμικότητας όπως αυτά με την Κέρκυρα και τον Πανιώνιο και τον είχε εκτός πλάνων από τα ντέρμπι όπως αυτό της Κυριακής με τον Παναθηναϊκό. Ο Γκαρσία είναι πλέον πεπεισμένος πως δεν μπορεί να συμβιώσει με τον προπονητή του ΠΑΟΚ και δεν σκοπεύει να καθίσει πάνω στο συμβόλαιό του έχοντας πάρει τις αποφάσεις του.
Οι εξελίξεις θα πρέπει να αναμένονται από βδομάδα, εκτός και αν αναλάβει δράση ο ίδιος ο Ιβάν Σαββίδης που βρίσκεται από την Πέμπτη στη Θεσσαλονίκη. Ο Πάμπλο Γκαρσία, που θα προπονηθεί κανονικά σήμερα, θα δώσει συνέντευξη Τύπου, την Τρίτη πιθανότατα, για να παρουσιάσει τη δική του εκδοχή για όσα συμβαίνουν και τις σχέσεις του με τον Δώνη. Σύμφωνα με πληροφορίες είναι αποφασισμένος να μιλήσει και για όσα είπε μεσοβδόμαδα ο Ελληνας τεχνικός επειδή είναι ενοχλημένος ότι εμφανίστηκε να έχει ζητήσει να μένει εκτός αποστολής όταν δεν υπολογίζεται ως βασικός.
Μετά τις χθεσινές εξελίξεις, το κλίμα στον ΠΑΟΚ διαταράσσεται έντονα λίγες ώρες πριν από το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα. Ενα παιχνίδι που με βάση τις συνθήκες που έχουν πλέον δημιουργηθεί μπορεί να είναι καθοριστικό για τον «δικέφαλο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου