Στοίχιμα


Πέμπτη 21 Μαρτίου 2013

Συνεννόηση μπουζούκι












Ο Ιβάν Σαββίδης επισήμανε στη δήλωσή του, ότι αν και είχε προτείνει στον Γκαρσία να βρεθούν και να συζητήσουν για την υπόθεση, ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής το αρνήθηκε.

Λίγο αργότερα, ήρθε η δήλωση – απάντηση από τον Γκαρσία, ο οποίος κατέστησε σαφές ότι ουδέποτε υπήρξε προγραμματισμένο ραντεβού με τον Σαββίδη και σημείωσε πως αν υπήρχε, φυσικά και θα έδινε το παρόν του.

Τι ακριβώς συνέβη;

Σύμφωνα μ΄ αυτό που προκύπτει από την πλευρά του ΠΑΟΚ, ο Ιβάν Σαββίδης ζήτησε από τον Τσιστιακόφ να του κανονίσει ένα ραντεβού με τον Πάμπλο Γκαρσία για να μιλήσουν. Σχετικά με το πότε ζητήθηκε αυτό το ραντεβού, οι απόψεις διίστανται. Μία πηγή αναφέρει ότι ο Σαββίδης το ζήτησε την Πέμπτη, γιατί είχε διαπιστώσει ότι θα υπάρξει πρόβλημα, και μία άλλη την Κυριακή. Τελικώς ο Σαββίδης ενημερώθηκε ότι ο Γκαρσία δεν θέλει να τον συναντήσει.

Από την πλευρά του Γκαρσία, προκύπτει ότι ο Βρύζας επικοινώνησε με εκπρόσωπο του ποδοσφαιριστή το πρωί της Κυριακής και τον ρώτησε αν ο Γκαρσία θα ήθελε να δρομολογηθεί κάποιο ραντεβού με τον Σαββίδη για να τα πουν. Δεν ενημερώθηκε δηλαδή ότι ο Σαββίδης θέλει να τον δει, απλώς ρωτήθηκε αν θα ήθελε να κανονιστεί κάποιο ραντεβού για να μιλήσουν. Το τι μετέφερε ο Βρύζας στον Τσιστιακόφ δεν είναι γνωστό, δεν είναι επίσης γνωστό και το τι μετέφερε ο Τσιστιακόφ στον Σαββίδη. Ο μεγαλομέτοχος, πάντως, σχημάτισε την εντύπωση πως ο Γκαρσία δεν θέλει να τον δει. Το που ακριβώς χάθηκε η συνεννόηση, δεν είναι σαφές.

Η απορία που προκύπτει απ΄ όλα αυτά, είναι γιατί χάθηκε η συνεννόηση και ποιος δεν ήθελε στην πραγματικότητα να γίνει ένα ραντεβού ανάμεσα στον Ιβάν Σαββίδη και τον Πάμπλο Γκαρσία.

Γιατί είναι 100% βέβαιο, πως αν είχε γίνει αυτό το ραντεβού, το πρόβλημα θα είχε λυθεί και δεν θα έφτανε το θέμα στα άκρα και στη λύση του συμβολαίου του Ουρουγουανού…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου