Στοίχιμα


Πέμπτη 14 Μαρτίου 2013

Ο Σαββίδης περιμένει Σαμαρά στην Θεσσαλονίκη!

Ο Σαββίδης περιμένει Σαμαρά στην Θεσσαλονίκη!
Σε λίγη ώρα ο Ιβάν Σαββίδης θα βρίσκεται στο Μακεδονία Παλλάς, εκεί που την Κυριακή (σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του PAOK24) θα περιμένει και τον Πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά!!

Αυτό είναι ένα ιδιαίτερο τετραήμερο για τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, αφού από την μία είναι προγραμματισμένος ο σπουδαίος αγώνας με τον Παναθηναϊκό, από την άλλη ανοίγει και πάλι το Μακεδονία Παλλάς με εκείνον πλέον οικοδεσπότη.

Πριν λίγη ώρα ξεκίνησε στο γνωστό ξενοδοχείο το συνέδριο Ελλήνων και Ρώσων καπνοβιομηχάνων, εκεί όπου θα παραστεί και ο Ιβάν Σαββίδης. Στον χώρο βρίσκονται ήδη η Μαρία Γκοντσάρεβα και ο Άλκης Μαυροφρύδης που περιμένουν και τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ.

Αυτό που βγαίνει ως πληροφορία και παρουσιάζει τεράστιο ενδιαφέρον, είναι ότι την Κυριακή ο Ίβαν Σαββίδης περιμένει και τον Αντώνη Σαμαρά, ο οποίος πράγματι θα βρεθεί στην Θεσσαλονίκη.

Επίσημα από το γραφείο του Πρωθυπουργού αναφέρεται ότι θα παραβρεθεί στο
μνημόσυνο της Ισραηλιτικής Κοινότητας που θα πραγματοποιηθεί στην Εβραϊκή Συναγωγή των «Μοναστηριωτών».

Αυτό όμως που προκύπτει είναι ότι ο Ιβάν Σαββίδης έχει καλέσει στο Μακεδονία Παλλάς τον Αντώνη Σαμαρά με τον οποίο θα έχει την ευκαιρία για μία ακόμη σημαντική συνάντηση.


ΠΗΓΗ PAOK24

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου