Στοίχιμα


Σάββατο 16 Μαρτίου 2013

Η προπόνηση της Πέμπτης και το «τετ α τετ» Δώνη - Γκαρσία

Η προπόνηση της Πέμπτης και το «τετ α τετ» Δώνη - Γκαρσία

 
Οι σχέσεις εμπιστοσύνης Δώνη - Γκαρσία (κι όχι μόνο σύμφωνα με ορισμένες πληροφορίες) ανήκουν στο παρελθόν, εδώ και καιρό... Ομως στην προπόνηση της Πέμπτης κι όχι την χθεσινή υπήρξε ένα τετ α τετ που... προανήγγειλε την στάση που θα ανακοίνωνε μια μέρα αργότερα ο Ουρουγουανός μέσος.
 
 
Σύμφωνα με τα δεδομένα που συλλέξαμε, ο Γιώργος Δώνης επειδή ακολουθούν κρίσιμα παιχνίδια σε πρωτάθλημα και κύπελλο κι η παρουσία του Γκαρσία είναι αναγκαία ακόμη και στον πάγκο (ή για να παίξει ένα ποιοτικό 30λεπτο αν βοηθήσουν οι συνθήκες του εκάστοτε αγώνα), φέρεται να ζήτησε να πάρει πίσω την απόφασή του «βασικός ή εκτός αποστολής».

«Θέλω να είσαι μόνιμα στην αποστολή κι όταν κρίνω ότι μπορείς να βοηθήσεις, θα παίζεις. Η ομάδα σε χρειάζεται ακόμη και στον πάγκο», φέρεται να είπε ο κόουτς με τον Γκαρσία να μην το δέχεται, μια κι ήδη είχε πάρει την απόφασή του να αποχωρήσει από μια ομάδα που δεν τον εμπιστεύονται (σύμφωνα με τον ίδιο) και δεν του επιτρέπουν να προσφέρει αυτά που μπορεί για να υλοποιήσει ο ΠΑΟΚ τους υψηλούς του στόχους.

Αυτή η πληροφόρηση προκύπτει από την πλευρά του προπονητή. Θα έχει ενδιαφέρον και η άποψη του Γκαρσία, ο οποίος δεν έχει μιλήσει ακόμη και μόνο από διαρροές από ανθρώπους που κινούνται στο περιβάλλον του, προκύπτει, ότι είναι δυσαρεστημένος, θεωρώντας ότι από την πλευρά του προπονητή διαρρεύουν πράγματα που δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

ΠΗΓΗ PAOK24

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου