Στοίχιμα


Δευτέρα 25 Μαρτίου 2013

Oι σύνδεσμοι τιμούν τον Γκαρσία!

Oι σύνδεσμοι τιμούν τον Γκαρσία!
Μπορεί η ΠΑΕ ΠΑΟΚ να μην τίμησε με τον τρόπο που έπρεπε και άξιζε τον μεγάλο Πάμπλο Γκαρσία, αλλά ο κόσμος του Δικέφαλου θα το κάνει με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο. Κατά την αποχώρησή του από το ξενοδοχείο όπου παρέθεσε την αποχαιρετιστήρια συνέντευξη Τύπου ο Ουρουγουανός ενημερώθηκε ότι οι σύνδεσμοι του ΠΑΟΚ του ετοιμάζουν μία αποχαιρετιστήρια γιορτή.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η ξεχωριστή εκδήλωση για τον Γκαρσία θα γίνει σε ημερομηνία που θα οριστεί κατόπιν συμφωνίας μαζί του για να βολεύεται και ο κόσμος αλλά και ο ίδιος. Και επίσης αυτό που φαίνεται είναι ότι η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στη Σκύδρα στα γραφεία του συνδέσμου που φέρουν και το όνομα του Πάμπλο Γκαρσία!
Η συγκινησιακή φόρτιση της χθεσινής ημέρας δεν επέτρεψε να μπορέσουν να πουν περισσότερα πράγματα για την εκδήλωση οι συνδεσμίτες με τον Ουρουγουανό, ο οποίος δεσμεύτηκε ότι σύντομα θα κανονιστούν οι ημερομηνίες. Το σίγουρο είναι ότι όταν γνωστοποιηθεί ο χώρος και ο χρόνος της αποχαιρετιστήρια εκδήλωσης του Γκαρσία θα γίνει ένα νέο λαϊκό προσκύνημα για να αποδοθούν από τον κόσμο οι τιμές που αρμόζουν στον «comandante»...
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου