Στοίχιμα


Κυριακή 17 Μαρτίου 2013

Οι δηλώσεις Φάμπρι

«Ο διαιτητής άλλαξε τις ισορροπίες»
Αναλυτικά όσα είπε ο τεχνικός του Παναθηναϊκού:

Για τον αγώνα: 
«Ο ΠΑΟΚ είναι δίκαιος νικητής έτσι όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι. Ο αγώνας ουσιαστικά τέλειωσε όταν ο διαιτητής χάλασε την ισορροπία του ματς με την αποβολή του Σο. Νομίζω ότι ήταν άδικη αποβολή καθώς είχε προηγηθεί χέρι από παίκτη του ΠΑΟΚ. Από εκείνη τη στιγμή, ο διαιτητής άλλαξε τις ισορροπίες. Για μεγάλο χρονικό διάστημα ήμασταν μέσα στον αγώνα, αλλά τελικά χάσαμε».

Για την αποβολή: «Δεν είναι το ίδιο να παίζεις με 10 παίκτες και με 11 παίκτες. Θέλαμε να φέρουμε το παιχνίδι σε κατάσταση υπέρ μας. Αν φτάναμε στο 70΄ με 0-0 ακόμη και χωρίς να είχαμε ούτε μία ευκαιρία, θα ήταν ίδια η κατάσταση; Με μια αντεπίθεση μπορείς να κερδίσεις. Όταν όμως σου αποβάλλει άδικα ο διαιτητής έναν παίκτη, τότε σπάει την ισορροπία υπέρ μίας ομάδας».

Για το αν ήταν στόχος του ΠΑΟΚ να πάει στο 0-0 μέχρι το 70ο λεπτό: «Δεν εννοώ ότι είχαμε στόχο να πάμε το ματς στο 0-0. Κάνετε κάποιες ερωτήσεις που δεν έχουν νόημα. Επαναλαμβάνω ότι η νίκη του ΠΑΟΚ ήταν δίκαιη. Το γεγονός ότι μία ομάδα, όμως, έχει την κατοχή της μπάλας, δεν σημαίνει ότι ελέγχει και τον αγώνα. Μέχρι το 40΄ φτάσαμε χωρίς προβλήματα. Όταν ο διαιτητής μας αποβάλλει έναν παίκτη, δεν έχουν τη δυνατότητα να βγούμε μπροστά με αντεπιθέσεις»



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου