Στοίχιμα


Πέμπτη 14 Μαρτίου 2013

Τώρα θυμήθηκαν τις ημερομηνίες…

Τώρα θυμήθηκαν τις ημερομηνίες…

Μπορεί ακόμα ο τελικός του Κυπέλλου, να αργεί χρονικά, αλλά τις τελευταίες ημέρες έχει ξεκινήσει μια συζήτηση για την ημέρα διεξαγωγής του, μετά από αίτημα της… Σούπερ Λιγκ.

Στην προκήρυξη του Κυπέλλου, τα πράγματα είναι σαφέστατα. Η ημερομηνία του τελικού, έχει οριστεί για τις 11 Μαΐου, στο ΟΑΚΑ. Όμως, τώρα ξαφνικά ανέκυψε θέμα ημερομηνιών, με αφορμή αίτημα της Σούπερ Λιγκ, αφού θεωρεί πως αν γίνει ο τελικός στη συγκεκριμένη ημερομηνία, θα γίνουν άνω-κάτω τα πλέι οφ.

Η κανονική περίοδος του πρωταθλήματος, ολοκληρώνεται στις 21 Απριλίου και όπως αντιλαμβάνεται ο καθένας, μεσολαβεί ένα διάστημα 20 ημερών μέχρι τον τελικό Κυπέλλου. Ποιος τελειώνει τις υποχρεώσεις του, την 30η αγωνιστική και δεν έχει πλέι οφ στη συνέχεια; Καλά καταλάβετε, ο Ολυμπιακός…

Ετσι, η Σούπερ Λιγκ του Γιάννη Μωράλη, κάνει αίτημα στην ΕΠΟ, για να γίνει ο τελικός του Κυπέλλου, σε μία ημερομηνία εκ των 24, 27, 28 Απριλίου. 24 Απριλίου είναι Τετάρτη (!) και θα είναι μια ελληνική πρωτοτυπία αν γίνει τελικός τρεις μέρες μετά τη λήξη του πρωταθλήματος και μάλιστα… καθημερινή.

Από την πλευρά του ΠΑΟΚ, δεν υπάρχει κάποια επίσημη τοποθέτηση ως τώρα αν και θα φανεί τις επόμενες μέρες, ποια θα είναι η απάντηση της ΕΠΟ, στο αίτημα της Σούπερ Λιγκ. Είπαμε, καιρός μπορεί να υπάρχει ακόμα ως τον τελικό, αλλά τα πρώτα επεισόδια του, άρχισαν να παίζονται από νωρίς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου