Στοίχιμα


Δευτέρα 11 Μαρτίου 2013

Πάει για εξετάσεις στη Γερμανία ο Γεωργιάδης

Πάει για εξετάσεις στη Γερμανία ο Γεωργιάδης
ολύ πιθανό φαντάζει, πλέον, το ενδεχόμενο ο άσος του ΠΑΟΚ, Γιώργος Γεωργιάδης να μεταβεί εντός των επόμενων ημερών για εξετάσεις στο εξωτερικό, μιας και το πρόβλημα που τον ταλαιπωρεί φέτος στο πέλμα δεν έχει υποχωρήσει.
Ο Γεωργιάδης είναι ο μεγάλος άτυχος στον φετινό ΠΑΟΚ. Από τα τέλη Σεπτεμβρίου ταλαιπωρείται από ένα πρόβλημα στο πέλμα. Ο άσος του «δικέφαλου» προσπάθησε αρκετές φορές να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση με τελευταία απόπειρα για ένα 45λεπτο στο πρόσφατο ματς με τον Ατρόμητο για το πρωτάθλημα. Ενιωσε αυτή τη φορά ενοχλήσεις στον αστράγαλο και έτσι τέθηκε νοκ άουτ.
Εκτοτε ο Γεωργιάδης ακολουθεί πρόγραμμα αποθεραπείας και οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ σκέφτονται σοβαρά να στείλουν τον παίκτη για εξετάσεις στο εξωτερικό και δη στη Γερμανία, προκειμένου να επισκεφτεί ειδικό θεράποντα γιατρό.
Αποφάσεις θα παρθούν άμεσα, το βέβαιο, όμως, είναι ότι στον ΠΑΟΚ ψάχνουν πλέον μία οριστική λύση στο πρόβλημα που ταλαιπωρεί έναν ποδοσφαιριστή στον οποίο ο «δικέφαλος του βορρά» έχει επενδύσει πολλά.
Γράφτηκε από  sentragoal.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου