Στοίχιμα


Πέμπτη 21 Μαρτίου 2013

Γιατί ΠΑΕ ΠΑΟΚ;

Θα μπορούσα να γράψω πάρα πολλά πράγματα σχετικά με τον Πάμπλο Γκαρσία και την αποχώρησή του από τον ΠΑΟΚ, ή γενικά για την καριέρα του στην ομάδα μας τα χρόνια που ήταν σε αυτή, αλλά δεν θα το κάνω γιατί ό,τι και αν γράψω γι αυτόν τον παικταρά θα είναι πολύ λίγο. Μέσα από αυτό το κείμενο θα αναφερθώ στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ και σε κάποια ''κουφά'' πράγματα που έκανε και κάνει σχετικά με τον Γκαρσία από τη στιγμή που έφυγε.

Συγκεκριμένα, στην ανακοίνωσή της στο επίσημο site της ΠΑΕ στο internet εμφάνιζε τον Γκαρσία με την περσινή φανέλα της Puma. Είναι αλήθεια πως ο Γκαρσία δεν έκανε πολλές εμφανίσεις φέτος. Όμως εγώ πως βρήκα τον Γκαρσία με φανέλα της Umbro; Αυτοί δεν μπορέσαν να βρούν; Είναι δυνατόν;

Ακόμη, αφού τον έβγαλαν από το ρόστερ στο site της ΠΑΕ και καλά έκαναν αφού έφυγε ο παίκτης από την ομάδα, δεν θα έπρεπε να αποσύρουν και τη φανέλα με το όνομα του Γκαρσία από την μπουτίκ; Αφού δεν υπάρχει πλέον παίκτης στην ομάδα με το όνομα Γκαρσία. Όπως τον έβγαλαν από το ρόστερ στο site της ΠΑΕ, έπρεπε εκείνη την ώρα να αποσύρουν και τη φανέλα από την μπουτίκ. Πως να το κάνουμε δηλαδή...είναι στον ΠΑΟΚ ο Γκαρσία αλλά δεν είναι; Αλλιώς να πει η ΠΑΕ πως η φανέλα με το νούμερο 5 με το όνομα Γκαρσία αποσύρεται και θα πωλείται μόνο στην μπουτίκ προς τιμήν του ίδιου του παίκτη. Αλλιώς αυτό είναι παράνομο και μπορεί να βρεθεί και κανένας να τραβήξει μήνυση στην ΠΑΕ και τότε θα γίνει ρεζίλι το όνομα του ΠΑΟΚ.

Εν συνεχεία θα ήθελα να αναφερθώ στο βίντεο της ΠΑΕ για τον Γκαρσία. Ένα βίντεο που έχει διάρκεια δύο λεπτά και κάτι δευτερόλεπτα από τις ποιο σπουδαίες στιγμές του παίκη στην ομάδα. Μα κάλα μόνο μέσα δύο λεπτά ήταν οι μεγάλες στιγμές του Πάμπλο όλα αυτά τα χρόνια που ήταν στον ΠΑΟΚ; Και είχε μέσα κάτι ματς με Ραπίντ που αποκλειστήκαμε πανηγυρικά και κάτι άλλα-εκτός φυσικά από το ματς με τον ΠΑΟ που σκόραρε δύο μέρες μετά το χαμό της μητέρας του- λες και ο Πάμπλο δεν έπαιξε σε μαγάλα ματς με τη φανέλα του ΠΑΟΚ.

Τέλος, πρέπει να πω πως θα έπρεπε η διοίκηση να οργανώσει ένα παιχνίδι προς τιμήν του Γκαρσία. Φεύγει άδοξα ο Πάμπλο από τον ΠΑΟΚ και δεν του άξιζε να φύγει έτσι. Είναι κρίμα να μην γίνει ένα αποχαιρετιστήριο παιχνίδι γι αυτόν τον παίκτη, να φορέσει για τελευταία φορά την φανέλα του ΠΑΟΚ και να αποθεωθεί από τον κόσμο της ομάδας.

ΓΙΑΤΙ ΛΟΙΠΟΝ ΠΑΕ ΠΑΟΚ ΔΕΝ ΣΕΒΑΣΤΗΚΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΕΒΕΣΑΙ ΕΝΑΝ ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΙΚΤΗ ΣΑΝ ΤΟΝ ΓΚΑΡΣΙΑ;
ΓΙΑΤΙ ΠΑΕ ΠΑΟΚ ΤΟΥ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΘΗΚΕΣ ΜΕ ΤΟΣΟ ΑΠΑΞΙΩΤΙΚΟ ΤΡΟΠΟ;

Γράφει Ο ΠΑΟΚΤΣΗΣ
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου