Στοίχιμα


Δευτέρα 11 Μαρτίου 2013

Έκτακτη Γ.Σ. της ΠΑΕ στις 2/4

Σε έκτακτη Γενική Συνέλευση προσκαλεί τους μετόχους της η ΠΑΕ ΠΑΟΚ με ανάρτηση που εκδόθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα της, στις 2 Απριλίου, με κύριο θέμα την εκλογή νέας διοίκησης.
Αναλυτικά:
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΤΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗΣ ΑΝΩΝΥΜΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΩΝΥΜΙΑ "ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙΤΩΝ"
"ΠΑΟΚ" - Π.Α.Ε.
ΣΕ ΕΚΤΑΚΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΗΝ 2/04/2013
Το Διοικητικό Συμβούλιο της «ΠΑΕ ΠΑΟΚ», ΑΡ.Μ.Α.Ε. 99130/06Β/86/77, με αριθμό Γ.Ε.Μ.Η 122030904000, σύμφωνα με το νόμο 2190/20 «Περί Ανωνύμων Εταιρειών», όπως ισχύει και το Καταστατικό της, καλεί τους κ.κ. Μετόχους της Εταιρείας σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση την 2 Απριλίου 2013, ημέρα Τρίτη και ώρα 15.00 στα επί της οδού Μικρός Ασίας-γήπεδο Τούμπας γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη.
ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ
1. Εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου
2. Διάφορα θέματα και ανακοινώσεις.
Στη Συνέλευση αυτή έχουν δικαίωμα να λάβουν μέρος και να ψηφίσουν, είτε αυτοπροσώπως είτε με αντιπρόσωπο, όλοι οι Μέτοχοι της Εταιρίας.
Κάθε μετοχή δίνει δικαίωμα μιας ψήφου.
Για να λάβουν μέρος στη Γενική Συνέλευση οι κύριοι Μέτοχοι, πρέπει σύμφωνα με τις διατάξεις του Νόμου 2190/20 «Περί Ανωνύμων Εταιριών», όπως ισχύει και το Καταστατικό της Εταιρίας να καταθέσουν τις μετοχές τους ή τους προσωρινούς τίτλους τους, πέντε τουλάχιστον ημέρες πριν από την οριζόμενη για τη συνεδρίαση της Γενικής Συνέλευσης στα γραφεία της Εταιρίας στη Θεσσαλονίκη (Μικράς Ασίας- Γήπεδο Τούμπας) ή στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων ή σε οποιαδήποτε αναγνωρισμένη Ελληνική Τραπεζική Εταιρία.
Εντός της ίδιας προθεσμίας πρέπει να κατατεθούν στην Εταιρία και οι σχετικές αποδείξεις κατάθεσης μετοχών καθώς και τα τυχόν νομιμοποιητικά έγγραφα και έγγραφα αντιπροσώπευσης.
Σε περίπτωση που στην Έκτακτη Γενική Συνέλευση διαπιστωθεί έλλειψη απαρτίας των μετόχων, θα συγκληθεί Επαναληπτική Έκτακτη Γενική Συνέλευση στις 9 Απριλίου 2013 ημέρα Τρίτη και ώρα 15.00 στα επί της οδού Μικράς Ασίας - Γήπεδο Τούμπας γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου