Στοίχιμα


Τρίτη 12 Μαρτίου 2013

Η νέα Τούμπα, το Καυτατζόγλειο, η ΣΕΚΑΠ και ο Ραπτόπουλος

Στην ραδιοφωνική εκπομπή του Ραπτόπουλου με τον Κόκκινο στο Metropolis σήμερα το μεσημέρι, ο γνωστός ραδιοφωνικός παραγωγός Κωστής Ραπτόπουλος προέβη στις παρακάτω δύο αποκαλύψεις, που έχουν σχέση με τον Ιβάν Σαββίδη και τον ΠΑΟΚ, καθώς και τους οπαδούς του Ηρακλή.

Συγκεκριμένα αποκάλυψε πως στράβωσε η επένδυση του Σαββίδη με τη ΣΕΚΑΠ. Οι άνθρωποι της ΣΕΚΑΠ ζήτησαν από τον Σαββίδη να τριπλασιάσει την προσφορά του για την εξαγορά της ΣΕΚΑΠ, πράγμα που δεν το δέχτηκε ο Σαββίδης, και έτσι χάλασε η δουλειά.

Ακόμη, αποκάλυψε μια είδηση σχετικά με τον ΠΑΟΚ και το νέο γήπεδο. Συγκεκριμένα, ο Ραπτόπουλος αποκάλυψε πως το νέο γήπεδο του ΠΑΟΚ, η νέα Τούμπα δηλαδή, θα γίνει σίγουρα στη Τούμπα, εκεί που είναι τώρα το γήπεδο και πως η διοίκηση του ΠΑΟΚ έχει ήδη κάνει ενέργειες έτσι ώστε ο ΠΑΟΚ να παίζει του χρόνου στο Καυτατζόγλειο για να χτιστεί το νέο γήπεδο του ΠΑΟΚ, πράγμα που όπως ήταν φυσικό ξεσήκωσε τον κόσμο του Ηρακλή.

Εγώ, δεν κάνω διαφήμιση κανέναν Ραπτόπουλο, κανέναν Κόκκινο και κανένα Metropolis. Απλά να πω πως ο συγκεκριμένος έχει αποκαλύψει στις εκπομπές του πολλά πράγματα, όχι μόνο για τον ΠΑΟΚ ή τον Άρη ή τον Ηρακλή, τα οποία έχουν βγει αληθινά. Το εάν ισχύει αυτό που έβγαλε σήμερα στην εκπομπή του θα το δούμε στο μέλλον.

Γράφει Ο ΠΑΟΚΤΣΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου