Στοίχιμα


Κυριακή 10 Μαρτίου 2013

Η αξιολόγιση παικτών-προπονητή στο χθεσινό ματς

Η ΕΝΔΕΚΑΔΑ
Σαρλ Ιτάνζ: Του χρεώθηκε... αυτογκόλ στο σουτ του Τέτε, αλλά δεν είχε καμία ευθύνη, ενώ συνολικα είχε πολύ καλή παρουσία, συνεχίζοντας σε ρυθμούς Λιβαδειάς κα καλύπτοντας και λάθη συμπαικτών του.
Δημήτρης Κωνσταντινίδης: Πολύ καλή τακτική συμπεριφορά από το νεαρό μπακ, που δεν ανέβηκε πολύ έχοντας τον Καμαρά (και ενίοτε τον Κουμάλο) μπροστά του. Αφιοσιώθηκε στα αμυντικά καθήκοντά του και ήταν αξιόπιστος.
Κώστας Σταφυλίδης: Στην επιστροφή του βρέθηκε να αντικρίζει μία δεύτερη κίτρινη κάρτα τραβηγμένη από τα μαλλιά. Θα μπορούσε, όμως, να είχε αποφύγει την πρώτη, αν δεν έπαιιρνε ρίσκα για παρακινδυνευμένα τάκλιν.
Γκόρντον Σίλντενφελντ: Ο Κροάτης, ενώ άρχισε καλά, κάνοντας την κεφαλιά ασίστ στον Σαλπιγγίδη στη φάση του πρώτου γκολ, στη συνέχεια είχε ορισμένα αβίαστα λάθη που παραλίγο να κοστίσουν. 
Μπονγκάνι Κουμάλο: Ο Νοτιοαφρικανός αμυντικός στην επιστροφή του στην αρχική ενδεκάδα ήταν πολύ αξιόπιστος και ειδικά στο ψηλό παιχνίδι απροσπέλαστος. Βοήθησε το κέντρο άμυνας να φανεί πιο αξιόπιστο σε σχέση με τα τελευταία παιχνίδια.
Εργκους Κάτσε: Έκανε πολλά χιλιόμετρα, ήταν καλός με τη μπάλα στα πόδια, αν και υπήρχαν στογμές στο πρώτο ημίχρονο που φαινόταν μπλοκαρισμένος από το πρέσινγκ των παικτών του Πλατανιά.
Κοστίν Λάζαρ: Ο Ρουμάνος είχε μπόλικη δουλειά στη μεσαία γραμμή, έτρεξε, έδωσε μάχες και σε γενικές γραμμές ήταν καλός. Όμως, σε ορισμένες φάσεις κρατούσε τη μπάλα λίγο παραπάνω απ' όσο έπρεπε.
Αμπντούλ Καμαρά: Μπήκε με ζωντάνια και διάθεση να δημιουργήσει φάσεις επιθετικά, αλλά στη συνέχεια, μετά τις αποβολές περιορίστηκε σε ένα άχαρο γι' αυτόν ρόλο, να προσπαθεί να κυνηγήσει αντιπάλους.
Σεκού Ολίσε: Ο Λιβεριανός φάνηκε ότι χρειάζεται ακόμη χρόνο για να αφομιώσει την τακτική της ομάδας του, κυρίως ανασταλτικά που είχε προβλήματα στη συνεργασία του με τον Σταφυλίδη. Όμως, υπήρχαν στιγμές που η ατομική ποιότητά του ξεχείλιζε.
Δημήτρης Σαλπιγγίδης: Ο κορυφαίος του ΠΑΟΚ, με δύο γκολ και συνεχή κίνηση μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Διανύει εξαιρετική περίοδο και είναι κρίμα που σταματάει η ροή των αγώνων, με μία τόσο άδοξη, όσο και τραβηγμένη αποβολή. Καλό είναι στο μέλλον να αποφεύγει οποιεσδήποτε χειρονομίες.
Στέφανος Αθανασιάδης: Ο Κλάους ανέλαβε χθες περισσότερο οργανωτικό ρόλο, παρά εκτελεστικό, αφού ελάχιστα βρέθηκε σε θέση βολής. Έκανε μεστό παιχνίδι όσο αγωνίστηκε
ΟΙ ΑΛΛΑΓΕΣ
Μασιέλ Λίνο: Μπήκε για να καλύψει το αριστερό άκρο της άμυνας και το πέτυχε, "θυσιάζοντας" τις γνωστές προωθήσεις του
Γιώργος Φωτάκης: Άχαρος ρόλος και για τον έμπειρο μέσο που έτρεξε αρκετά για να καλύψει χώρους και να μην φανεί το αριθμητικό μειονέκτημα του ΠΑΟΚ
Αραούχο Έτο: Και αυτός επικέντρωσε την προσπάθειά του σε ανασταλτικά καθήκοντα και έκανε ό,τι του ζήτησε ο Δώνης
Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ
Γιώργος Δώνης: Πιστώνεται την πολύ καλή τακτικά συμπεριφορά της ομάδας του και τη σωστή διαχείριση από τον πάγκο των δυσκολιών που προέκυψαν στη διάρκεια του παιχνιδιού. Η ομάδα που παρέταξε σαφώς και είχε πολλά ακόμη να δώσει επιθετικά, αν δεν προέκυπταν οι αποβολές. Έίδε την άμυνά του για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι να λειτουργεί αποτελεσματικά.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου