Στοίχιμα


Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2013

Προβληματισμένος ο Λίνεν για Κοντοέ



Μετά την κουβέντα που είχε με τους αρχηγούς, ο Έβαλντ Λίνεν διαπίστωσε πως ο χειρισμός της υπόθεσης Κοντοέ είναι πολύ δύσκολος και πως η όποια απόφαση πάρει αναφορικά με τη συμμετοχή του 26χρονου αμυντικού στον αγώνα με τον Άρη, θέλει αρκετή... σκέψη. Ο Γερμανός τεχνικός, παρότι θεωρεί πως χρειάζεται τον Κοντοέ για την συγκεκριμένη αναμέτρηση και πως μπορεί να τον βοηθήσει αγωνιστικά, είναι έντονα προβληματισμένος με το τι θα κάνει και αν τελικά θα τον έχει στα πλάνα του. Ξέρει πως με το να χρησιμοποιήσει τον Κοντοέ για ένα παιχνίδι και μετά από λίγες μέρες εκείνος να αποχωρήσει από την ΑΕΚ, θα «χτυπήσει» άσχημα και στους παίκτες που αγωνίζονται στην ίδια θέση, μιας και θα φανεί πως δεν τους πιστεύει, αλλά και στο σύνολο των παικτών που, αν και έχουν κι εκείνοι δικαίωμα προσφυγής, αποφάσισαν να παραμείνουν στην ομάδα και να τη βοηθήσουν.
Αύριο αναμένεται να υπάρξει μια κουβέντα μεταξύ παίκτη και προπονητή, στην οποία ο Λίνεν θα ζητήσει από τον Κοντοέ να ξεκαθαρίσει τη θέση του και παράλληλα θα του εξηγήσει πως οι ισορροπίες είναι λεπτές και πιθανή συμμετοχή του για ένα παιχνίδι και μόνο, ίσως διαταράξει το κλίμα στα αποδυτήρια και ενοχλήσει τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές. Αυτό που θα πει ο προπονητής της ΑΕΚ στον 26χρονο αμυντικό, είναι να αποφασίσει αν θα αποσύρει την προσφυγή του και να μείνει στην «Ένωση» μέχρι το καλοκαίρι, όπως έχουν αποφασίσει να κάνουν και οι υπόλοιποι, ή αν θέλει απλά να παίξει έναν αγώνα και να φύγει. Σε περίπτωση που ο Κοντοές δείξει διάθεση να κάνει πίσω και να επιστρέψει 100% στην ΑΕΚ, η συμμετοχή του κόντρα στον Άρη, θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη.
Αν όμως ο παίκτης επιμείνει να «τρέξει» η διαδικασία της προσφυγής και εκφράσει εκ νέου ανασφάλειες για την επόμενη μέρα στην «Ένωση», το πιθανότερο είναι να μείνει εκτός. Όλα δείχνουν λοιπόν πως η απόφαση για την συμμετοχή του Κοντοέ στην αναμέτρηση με τον Άρη θα παρθεί αύριο, με τις πιθανότητες να είναι μοιρασμένες και όλα θα κριθούν από την στάση που θα κρατήσει ο 26χρονος, στην κουβέντα που θα έχει με τον προπονητή του.

2 σχόλια: