Στοίχιμα


Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2013

Θέλει Μπουχαλάκη ο ΠΑΟΚ

Οι άνθρωποι του "Δικεφάλου" έχουν κάνει κρούση στο νεαρό ποδοσφαιριστή του Εργοτέλη και είναι πιθανό τις επόμενες ώρες ο παίκτης να υπογράψει συμβόλαιο με τους "ασπρόμαυρους"

 
Τον Ανδρέα Μπουχαλάκη που αγωνίζεται με τη φανέλα του Εργοτέλη, θέλουν να εντάξουν στο δυναμικό τους οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ και δεν αποκλείεται μέσα στη διάρκεια της ημέρας, ο νεαρός ποδοσφαιριστής να συμφωνήσει με το "Δικέφαλο" και να υπογράψει συμβόλαιο.
Ο ΠΑΟΚ έχει κάνει κρούση στον Μπουχαλάκη, χωρίς να υπάρχει επίσημη πρόταση και ο νεαρός παίκτης δείχνει "ζεστός" να μετακομίσει στην Τούμπα και όχι στον Πειραιά, αφού και οι "ερυθρόλευκοι" έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον τους για τον παίκτη, αλλά σύμφωνα με πληροφορίες ο Κρητικός, προτιμά να φορέσει την ασπρόμαυρη φανέλα, μιας και βλέπει ότι ο Γιώργος Δώνης εμπιστεύεται τους νεαρούς ποδοσφαιριστές.Οι ιθύνοντες του "Δικεφάλου" βλέπουν στο πρόσωπο του Μπουχαλάκη μια επένδυση για το μέλλον, καθώς ο νεαρός παίκτης έχει αποδείξει στο φετινό πρωτάθλημα της Football League, ότι μπορεί να έχει σημαντική εξέλιξη.
Ο Κρητικός έχει πολλές συμμετοχές με τα χρώματα της Ελλάδας.Ο Ανδρέας Μπουχαλάκης, είναι γεννημένος στις 05/04/1993. Αγωνίζεται στις θέσεις ως αμυντικό χαφ, αλλά και ως κεντρικό. Τη φετινή σεζόν έχει 18 συμμετοχές με τη φανέλα του Εργοτέλη (17 πρωτάθλημα, 1 Κύπελλο), ενώ έχει σημειώσει τρία γκολ. Την προηγούμενη σεζόν πραγματοποίησε δύο συμμετοχές με τη φανέλα της κρητικής ομάδας. 
ΠΗΓΗ OLAPAOK

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου