Στοίχιμα


Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2013

Απορρίφθηκε ο Κοντοές από τον ΠΑΟΚ!


Απορρίφθηκε ο Κοντοές από τον ΠΑΟΚ!
Λίγες ώρες μετά το διαζύγιο με τον Βιβιάν, στη Θεσσαλονίκη διέρρευσε πως ο Γιάννης Κοντοές προτάθηκε στον ΠΑΟΚ, ο οποίος, όμως, τον απέρριψε...
Πριν λίγες μέρες ο Γιάννης Κοντοές έμεινε ελεύθερος από την ΑΕΚ. Κέρδισε την προσφυγή και την «ελευθέρας» του από την «Ενωση». Και λίγες ώρες αργότερα σύμφωνα με πληροφορίες του SentraGoal κυκλοφόρησε ευρέως στη Θεσσαλονίκη το σενάριο που ήθελε τον παίκτη να προτείνεται στον ΠΑΟΚ, ο οποίος είχε χωρίσει τους δρόμους του με τον Ματέους Βιβιάν.
Ηταν, λοιπόν, λογικό και αναμενόμενο τα τηλέφωνα να «πάρουν» φωτιά... Απαντες προσπάθησαν να διασταυρώσουν την είδηση από την πλευρά είτε του παίκτη είτε της ΠΑΕ. Και, πράγματι, η είδηση ίσχυε...
Ο Γιάννης Κοντοές προτάθηκε στον ΠΑΟΚ με συγκεκριμένες αποδοχές, όμως το ειδύλλιο δεν προχώρησε από πλευράς ομάδας. Το αιτιολογικό; Λέγεται πως έχει να κάνει με καθαρά αγωνιστικούς λόγους.
Βέβαια, ίσως να έπαιξε ρόλο και ο κόσμος με τον οποίο ο ποδοσφαιριστής δεν έχει και την καλύτερη σχέση. Το βέβαιο, όμως, είναι ένα... Η υπόθεση Κοντοέ δεν θα προχωρήσει στον «δικέφαλο του Βορρά».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου