Στοίχιμα


Σάββατο 26 Ιανουαρίου 2013

Με Σίλντενφελντ η αποστολή του ΠΑΟΚ

Ο Κροάτης σέντερ μπακ συμπεριλήφθηκε για πρώτη φορά σε αποστολή του "Δικεφάλου". Εκτός ο Γιάννου, αναχώρησε από την Ελλάδα και μάλλον δεν επιστρέφει ο Σουβόροφ. Θλάση α' προς β΄βαθμού ο Κίτσιου
 Με ένα νέο πρόσωπο, τον Γκόρντον Σίλντενφελντ, θα αποσυρθεί η αποστολή του ΠΑΟΚ σε ξενοδοχείο πριν το παιχνίδι της Κυριακής (27/1) κόντρα στην Ξάνθη. Ο Γιώργος Δώνης μπορεί, πλέον, να υπολογίζει στον Κροάτη κεντρικό αμυντικό, ενώ στην διάθεση του Ελληνα τεχνικού είναι και ο Πόποβιτς, ο οποίος το προηγούμενο διάστημα απουσίαζε σε υποχρεώσεις με την Εθνική Νέων. 
Από εκεί και πέρα, όσον αφορά τους υπό δοκιμή ποδοσφαιριστές, Καστελέν και Σουβόροφ, ο πρώτος συμμετείχε και στην σημερινή προπόνηση και θα αναχωρήσει αύριο από τη Θεσσαλονίκη, ενώ ο δεύτερος δεν συμμετείχε, καθώς μετά από την χθεσινή προπόνηση στην οποία και συμμετείχε αναχώρησε για την πατρίδα του και μάλλον δεν θα επιστρέψει.
Τέλος, ο Απόστολος Γιάννου, που τις προηγούμενες ημέρες ταλαιπωρήθηκε από ίωση, βρίσκεται στο στάδιο της ανάρρωσης, ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και αποκλείστηκε από την αποστολή, ενώ ο Γεωργιάδης, επίσης, δεν προπονήθηκε λόγω του γνωστού προβλήματος που τον ταλαιπωρεί και ο Κίτσιου όπως έγινε γνωστό υπέστη, τελικά, θλάση α' προς β΄βαθμού.
Το πρόγραμμα που έγινε το απόγευμα περιελάμβανε χαλάρωμα.
Αναλυτικά η 19μελής αποστολή:
Στέφανος Αθανασιάδης
Αλέξανδρος Αποστολόπουλος
Αστέριος Γιακουμής
Παναγιώτης Γλύκος
Χρήστος Ιντζίδης
Γιώργος Κατσικάς
Κώστας Κατσουράνης
Δημήτρης Κωνσταντινίδης
Δημήτρης Πόποβιτς
Δημήτρης Σαλπιγγίδης
Κώστας Σταφυλίδης
Γιώργος Φωτάκης
Αλβες Λίνο
Πάμπλο Γκαρσία
Εργκους Κάτσε
Κοστίν Λάζαρ
Λίαμ Λόρενς
Μπερτράν Ρομπέρ
Γκόρντον Σίλντενφελντ
Εκτός αποστολής έμεινε ο Έτο που δεν υπολογίζεται. 
ΠΗΓΗ OLAPAOK

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου