Στοίχιμα


Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2013

Έκανε και μεταγραφές ο Παναθηναϊκός

Παρά την οικονομική του κατάσταση ο Παναθηναικός έχει υλοποιήσει με επιτυχία τρεις μεταγραφές. Δεν είναι πρωτοκλασάτα ονόματα όπως τα προηγούμενα χρόνια αλλά κατι είναι και αυτό.Ο λόγος για τον Θανάση Ντίνα, τον Νίκι Κάιπερ και τον Χοκίν Εσπάρθα.

Νίκι Κάιπερ
Ο Ολλανδός αμυντικός που έχει αντιμετωπίσει αρκετά προβλήματα τραυματισμών, πήγε στα γραφεία της ΠΑΕ και υπέγραψε το συμβόλαιο του. Λίγο αργότερα, μίλησε σε Ολλανδούς δημοσιογράφους και αναφέρθηκε στη νέα σελίδα που ανοίγεται στην καριέρα του. «Θέλω να πετύχω στον Παναθηναϊκό και να επανέλθω στο παλιό μου επίπεδο» ήταν το σχόλιό του.

Χοκίν Εσπάρθα
Συμφωνία του Παναθηναϊκού με τον Χοκίν Εσπάρθα και το απόγευμα της Πέμπτης, η Ουέσκα ανακοίνωσε την παραχώρηση του 25χρονου εξτρέμ στο «τριφύλλι». Ο ποδοσφαιριστής  βρίσκεται στην Αθήνα, περνά από ιατρικές εξετάσεις και αναμένεται να ανακοινωθεί μέσα στην ημέρα από την ΠΑΕ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ισπανικού συλλόγου:

"Ο Χοκίν αφήνει την Ουέσκα για τον Παναθηναϊκό

Μετά από το επίμονο αίτημα του ποδοσφαιριστή, ο οποίος ζήτησε να αποδεσμευτεί από την ομάδα, επιθυμώντας να αναζητήσει καλύτερες οικονομικές και αγωνιστικές προοπτικές, η Ουέσκα, σε συνεργασία με την Οσασούνα, η οποία έχει μέρος των δικαιωμάτων του, αποφάσισε να προχωρήσει στη λύση της συνεργασίας με τον Χοκίν, προκειμένου αυτός να εκπληρώσει το όνειρο του να αγωνιστεί στο εξωτερικό για το υπόλοιπο της σεζόν.

Ο Χοκίν αναχώρησε για την Αθήνα το πρωί, προκειμένου να ενταχθεί στην ομάδα που την καθοδηγεί ο Φάμπρι, αλλά προτού αναχωρήσει, εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του και την αγάπη του για το σύλλογο και τους οπαδούς. Η Ουέσκα εύχεται τα καλύτερα και κάθε επιτυχία στη νέα καριέρα του".

Θανάση Ντίνα
Όπως ανακοίνωσε επίσημα η ΠΑΕ Παναχαϊκή, ο Γιάννης Αλαφούζος με προσωπική του παρέμβαση ικανοποίησε τις απαιτήσεις της και ολοκλήρωσε την απόκτηση του Θανάση Ντίνα από τον Παναθηναϊκό.

Ο Θανάσης Ντίνας είχε βρεθεί πολύ κοντά στον Παναθηναϊκό από την αρχή της μεταγραφικής περιόδου και μάλιστα είχε ανακοινωθεί πως οι «πράσινοι» είχαν έρθει σε συμφωνία με τους Αχαιούς, «κλείνοντας» τον 23χρονο εξτρέμ για το καλοκαίρι. Στη συνέχεια, το θέμα είχε φανεί πως «παγώνει» με την Παναχαϊκή να ανακοινώνει σε ανύποπτο χρόνο πως η μεταγραφή είχε χαλάσει για οικονομικούς λόγους.

Τελικά, όπως ανακοίνωσαν οι Πατρινοί, ο Θανάσης Ντίνας θα γίνει από τώρα κάτοικος Παιανίας καθώς ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Γιάννης Αλαφούζος, ανέλαβε προσωπικά τις διαπραγματεύσεις με την Παναχαϊκή και έλυσε το θέμα της απόκτησης του νεαρού επιθετικού.

Η ανακοίνωση της Παναχαϊκής αναφέρει:

«Με προσωπική παρέμβαση του Γιάννη Αλαφούζου προς την ιδιοκτησία της ΠΑΕ Παναχαϊκή λύθηκε το πρόβλημα με την μεταγραφή του Θανάση Ντίνα στον Παναθηναϊκό.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός ικανοποίησε τις απαιτήσεις της ΠΑΕ Παναχαϊκή και ο Θανάσης Ντίνας σήμερα στις 3 το μεσημέρι θα βρίσκεται στα γραφεία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός όπου και θα υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας μαζί τους.

Η ΠΑΕ Παναχαϊκή είναι ιδιαίτερα ευτυχής για αυτήν την εξέλιξη γιατί αφενός μεν ο κ. Γιάννης Αλαφούζος έδειξε σεβασμό στην ΠΑΕ Παναχαϊκή και στην ιστορία της και αφετέρου δε ένας πολύ μεγάλος παίκτης ο Θανάσης Ντίνας να έχει την δυνατότητα να αποδείξει την ποδοσφαιρική του αξία ακόμα και σε Ευρωπαϊκό επίπεδο.

Η ΠΑΕ Παναχαϊκή εύχεται στο δικό της παιδί τον Θανάση Ντίνα να είναι υγιής και να κάνει όλους τους Αχαιούς υπερήφανους».

Αετός

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου