Στοίχιμα


Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2013

Αυτά που δεν κατάφερε ο Δώνης

Αυτά που δεν κατάφερε ο Δώνης
 
Ο Γιώργος Δώνης δέχεται σκληρή κριτική το τελευταίο χρονικό διάστημα, ενώ κανένας δε βάζει το χέρι του στη φωτιά για το ότι αν η ομάδα αποκλειστεί από την Καλλιθέα, θα συνεχίσει να βρίσκεται στον πάγκο της ομάδας.
 
 


Ουσιαστικά στον Δώνη δίνονται αρκετά ελαφρυντικά, αλλά υπάρχουν και κραυγαλέες καταστάσεις που τον καθιστούν υπεύθυνο.
Το σημαντικότερο πρόβλημα εμφανίζεται στην ανάπτυξη της ομάδας, εκεί όπου έχει επιλεγεί ένας μονοδιάστατος τρόπος πλαγιοκοπήσεων, τη στιγμή που η ομάδα ούτε τον σούπερ κεφαλοποδοσφαιριστή έχει μέσα στην αντίπαλη περιοχή, ούτε τους χαφ που αγωνίζονται στον άξονα και θα πατήσουν την αντίπαλη περιοχή.

Το άλλο σημαντικό αγωνιστικό κουσούρι που χρεώνεται στον Δώνη, αφορά την αδυναμία της ομάδας να εκμεταλλευτεί τους κενούς χώρους. Επιτίθεται μονίμως σε οργανωμένη άμυνα και πληρώνει σε μεγαλύτερο βαθμό την έλλειψη ατομικών χαρακτηριστικών. Η έλλειψη αυτοματισμών και κινήσεων στους χώρους, είναι και θέμα δουλειάς, πλην των χαρακτηριστικών που λείπουν από τους παίκτες.

Ο Δώνης ψάχνει την πρόκριση που θα φέρει ηρεμία, έχει μπροστά του δύο αγώνες με Ξάνθη στη Τούμπα και Άρη στο Χαριλάου, που είναι στα μέτρα της ομάδας και μπορούν να αλλάξουν το κλίμα εντελώς.
ΠΗΓΗ PAOK24

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου