Στοίχιμα


Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2013

Τελικές αποφάσεις για μεταγραφές!


Τελικές αποφάσεις για μεταγραφές!
Σχεδόν καθημερινές είναι οι συσκέψεις των επιτελών του ΠΑΟΚ για την ομάδα και την ενίσχυσή της. Και την Τρίτη (22/1) στα γραφεία της ΠΑΕ συναντήθηκαν οι εκπρόσωποι της διοίκησης με τον προπονητή της ομάδας.
Αναφέρθηκαν και στους δύο υπό δοκιμήν παίκτες, αλλά και στην προοπτική απόκτησης κι άλλων παικτών εφόσον συντρέξουν οι προϋποθέσεις. Ενός τερματοφύλακα και ενός μεσοεπιθετικού. Δόθηκε, όμως, βαρύτητα και στον αγώνα Κυπέλλου, εκεί όπου η ομάδα πρέπει να προκριθεί στον επόμενο γύρο.
Ενα από τα ονόματα που βρίσκεται στο προσκήνιο της επικαιρότητας για τον ΠΑΟΚ είναι και ο τερματοφύλακας της Κέρκυρας, ο Νίκος Αναστασόπουλος. Είναι γνωστός στους επιτελείς του ΠΑΟΚ από την παλαιότερη παρουσία του στην Τούμπα και το συμβόλαιό του με την Κέρκυρα τελειώνει το καλοκαίρι. Είναι 33 ετών, ο ίδιος δεν κρύβει σε ανθρώπους του στενού του περιβάλλοντος πως θέλει να επιστρέψει στην Τούμπα και περιμένει τις τελικές επαφές που θα κάνουν οι διοικούντες του ΠΑΟΚ με τον πρόεδρο της Κέρκυρας. Ο τελευταίος δε θέλει να σταθεί εμπόδιο στην εξέλιξη της καριέρας του Αναστασόπουλου και αυτό του διεμήνυσε πριν από λίγες ημέρες. Είναι εύκολο να φύγει από την Κέρκυρα, καθώς η διοίκηση του οφείλει χρήματα από το συμβόλαιό του. Όμως οι δύο πλευρές δεν πρόκειται να φθάσουν στα άκρα. Πρόθεση του ΠΑΟΚ είναι να διατηρήσει τις πολύ καλές σχέσεις που έχει με τη διοίκηση της Κέρκυρας. Άλλωστε ο Δημήτρης Στάμου, πρόσφατα, είχε δοθεί δανεικός στην Κέρκυρα έπειτα από απόφαση των επιτελών του ΠΑΟΚ.
Υπήρξαν σκέψεις και για άλλο γκολκίπερ, ιδιαίτερα γνωστό στο ευρύ κοινό, ωστόσο η περίπτωσή του δεν είχε προχωρήσει μέχρι χθες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου