Στοίχιμα


Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2013

Δέκα φορές πάνω από τον μέσο όρο...

Το πιο παραγωγικό φετινό ημίχρονο του ΠΑΟΚ και το 5-0 του αγώνα με την Καλλιθέα που "έφερε" δεκαπλάσια αύξηση του μέσου όρου σκοραρίσματος στο πρώτο 45λεπτο, το οποίο παραδοσιακά δυσκόλευε τον "Δικέφαλο" την τρέχουσα σεζόν Ισοπεδωτικός ο ΠΑΟΚ στο πρώτο ημίχρονο (5-0) του αγώνα με την Καλλιθέα... Οι παίκτες του "Δικεφάλου" ήταν ιδιαίτερα ορεξάτοι και "τελείωσαν" από νωρίς την υπόθεση πρόκριση. Αυτό μάλιστα ήταν το πιο παραγωγικό 45λεπτο για τους "ασπρόμαυρους" φέτος μιας και μέχρι πρότινος την καλύτερη επίδοση την είχαν στο ματς με τον Αρη, όταν νικούσαν στο μισό του παιχνιδιού με 4-1.
Αξίζει να σημειωθεί πως το πρώτο ημίχρονο παραδοσιακά είναι κακό για τον ΠΑΟΚ την τρέχουσα σεζόν. Για ποιον λόγο; Πριν τον εντός έδρας αγώνα με την Καλλιθέα ο "Δικέφαλος" είχε παίξει 25 ματς, εκ των οποίων στα 18 δεν κατάφερε να σκοράρει στο πρώτο 45λεπτο. Δεν έβρισκε δηλαδή καθόλου εύκολα τον δρόμο προς τα δίχτυα στη διάρκεια αυτού και ο μέσος όρος σκοραρίσματος στο πρώτο μέρος ήταν 0.52 γκολ ανά παιχνίδι (σ.σ. 13 γκολ σε 25 ματς).
Στον αγώνα με την αθηναική ομάδα ωστόσο ο ΠΑΟΚ "άφησε" πίσω του την συγκεκριμένη χαμηλή επίδοση με αποτέλεσμα να πετύχει πέντε τέρματα. Και κάπως έτσι στο παιχνίδι με την Καλλιθέα το 5-0 ήταν το δεκαπλάσιο του μέσου όρου επίτευξης τερμάτων του "Δικεφάλου" στο πρώτο ημίχρονο πριν το συγκεκριμένο ματς, στο οποίο η ομάδα του Γιώργου Δώνη με το... καλημέρα "πάτησε" για τα καλά γκάζι. 
ΠΗΓΗ OLAPAOK

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου