Στοίχιμα


Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2013

«Απέρριψε Νέφτσι- εξετάζει ΠΑΟΚ…»

«Απέρριψε Νέφτσι- εξετάζει ΠΑΟΚ…»
 
Όλη την ημέρα σήμερα τα μεταγραφικά σενάρια από Ιταλία ανέφεραν ότι ο ΠΑΟΚ έχει χτυπήσει την πόρτα του τερματοφύλακα Τζιανλούκα Κούρτσι. Αυτό έχει συμβεί χωρίς ο συγκεκριμένος να είναι ο μοναδικός που εξετάζεται.
 
 
Αρχικά πρέπει να τονιστεί ότι νεότερα βραδινά ρεπορτάζ (ακόμη και από την Gazzeta) αναφέρουν ότι ο 27χρονος τερματοφύλακας που ανήκει στην Ρόμα και παίζει δανεικός στην Μπολώνια, έχει απορρίψει πρόταση της Νέφτσι Μπακού και μελετάει το ενδεχόμενο να αγωνιστεί στον ΠΑΟΚ.

Ο συγκεκριμένος λοιπόν έχει απασχολήσει τους ανθρώπους του Δικεφάλου (όχι ότι είναι ο πρώτος και μοναδικός στόχος) οι οποίοι μέχρι και σήμερα περίμεναν την κατάληξη της υπόθεσης Πλετίκοσα. Από την στιγμή που φαίνεται ότι ο Κροάτης επέλεξε την Ροστόφ, ο ΠΑΟΚ συνεχίζει την αναζήτηση με τερματοφύλακες που αγωνίζονται στο εξωτερικό. Ο Κούρτσι είναι στους υποψήφιους, αφού απ’ ότι φαίνεται αφήνει την Μπολώνια και η Ρόμα ψάχνει άλλη ομάδα να τον δανείσει.

Όσον αφορά στον ΠΑΟΚ, ακόμη δεν έχει παρθεί απόφαση αν θα αποκτηθεί κάποιος για έξι μήνες ή για μεγαλύτερο διάστημα. Όλα θα κριθούν από τα χαρακτηριστικά (αγωνιστικά και οικονομικά) της κάθε περίπτωσης που απασχολεί.   
ΠΗΓΗ PAOK24

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου