Στοίχιμα


Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2013

Συζητήσεις με Αμπντούλ Καμαρά

Συζητήσεις με Αμπντούλ Καμαρά
 
Ο Αμπντούλ Καμαρά της Σοσό, είναι ο δεύτερος ακραίος μετά τον Σεκού Ολίσε, με τον οποίο συζητάει ο ΠΑΟΚ, σύμφωνα με πληροφορίες.
 
 
Ο 22χρονος μεσοεπιθετικός από τη Γουϊνέα, (Αμπντούλ Ραζαγκούι Καμαρά είναι το πλήρες όνομά του) έχει κάνει ένα πολύ καλό πρώτο μισό με τη Σοσό στη Ligue 1, με 19 συμμετοχές και εφόσον έρθει, αυτό θα γίνει με τη μορφή δανεισμού από τη γαλλική ομάδα ως το καλοκαίρι.

Ο Καμαρά, προέρχεται από τις ακαδημίες της Ρεν (από όπου και τον απέκτησε η Σοσό) με την οποία τις σεζόν 2010-2011 και 2011-2012 έπαιξε συνολικά σε 53 αγώνες και σκόραρε τρεις φορές. Το 2008 έκανε το ντεμπούτο του με τη Ρεν, αλλά την επόμενη χρονιά, πήγε στη Βαν (ομάδα δεύτερης κατηγορίας), πετυχαίνοντας 6 γκολ σε 42 αγώνες, για να επιστρέψει το 2010, στη Ρεν.

Επίσης, ο Καμαρά συμμετείχε πέρσι στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής σκοράροντας μία φορά σε τρία παιχνίδια, με την ομάδα της Γουϊνέας, ωστόσο ήταν μέλος όλων των μικρών εθνικών της Γαλλίας.

Ο Καμαρά, αγωνίζεται σε όλες τις θέσεις της επίθεσης, αλλά το καλό του πόδι είναι το αριστερό και κυρίως παίζει στην αριστερή πλευρά. Φέτος, ήταν βασικός στη Σοσό (για αυτό και οι 19 συμμετοχές), αλλά οι Γάλλοι απέκτησαν τον Σίο από τη Βόλφσμπουργκ στη θέση του και δεν έχουν πρόβλημα να τον δώσουν σε μία ομάδα, που θα συνεχίσει να παίζει.
ΠΗΓΗ PAOK24

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου