Στοίχιμα


Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2013

ΠΑΟΚ ξανά για Λούκας


ΠΑΟΚ ξανά για Λούκας
Ο Τσιστιακόφ κάνει την ύστατη απόπειρα για την απόκτηση του Ισπανού παίκτη της Καρπάτι Λούκας. Κίνηση και για Ιτάνζ. Το Sport24.gr έχει το ρεπορτάζ
Οι συνεχείς συσκέψεις του Ιβάν Σαββίδη με τους στενούς συνεργάτες του Τσιστιακόφ, Βρύζα και το απόγευμα της Παρασκευής και τους Γεωργιάδη, Δώνη ξεκαθάρισαν το πώς θα κινηθεί ο ΠΑΟΚ τις τελευταίες μέρες της μεταγραφικής περιόδου, προκειμένου να αποκτήσει τον ακραίο μεσοεπιθετικό και τον τερματοφύλακα που ψάχνει.
Για την πρώτη θέση το όνομα που κυριάρχησε στην διεξοδική κουβέντα που έγινε στη διάρκεια της ευρείας σύσκεψης διάρκειας 5,5 ωρών, δεν ήταν άλλο από αυτό του Λούκας της Καρπάτι.
Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ άναψε το "πράσινο φως" για να ενεργοποιηθούν εκ νέου οι διαπραγματεύσεις με τη διοίκηση της ουκρανικής ομάδας, οι οποίες είχαν προχωρήσει πολύ πριν λίγο καιρό, ωστόσο δεν ολοκληρώθηκαν.
Ο πρόεδρος της ομάδας του Λβιβ, Πέτρο Ντιμίνσκι, σε μία νέα κρούση που του έγινε την Παρασκευή φάνηκε να ανεβάζει κατά πολύ τις απαιτήσεις του, ωστόσο στον ΠΑΟΚ θέλουν να πιστεύουν πώς πρόκειται για μία παρελκυστική τακτική και τις επόμενες μέρες θα έρθει σε λογικά επίπεδα, αφού ο παίκτης μπαίνει στο τελευταίο εξάμηνο του συμβολαίου του και υπάρχει κίνδυνος η Καρπάτι να μην καρπωθεί ούτε ευρώ.
Πάντως, ακόμη κι αν δεν τελεσφορήσουν τώρα οι προσπάθειες είναι βέβαιο, πώς ο ΠΑΟΚ θα κινηθεί για να αποσπάσει από τώρα το "ΟΚ" του Λούκας προκειμένου το καλοκαίρι να ντυθεί στα "ασπρόμαυρα".
Προσπαθεί και για Ιτάνζ
Παρόμοια είναι και η περίπτωση του Σαρλ Ιτάνζ. Ο Καμερουνέζος πορτιέρο με γαλλική υπηκοότητα αρέσει πολύ στον Γιώργο Δώνη και τον προπονητή τερματοφυλάκων Παναγιώτη Μαλλιαρίτση που δούλεψε πολύ καλά μαζί του πέρυσι και η απόφαση που πάρθηκε είναι να γίνει νέα κρούση στον Ατρόμητο, ευελπιστώντας ότι τα δεδομένα μπορούν να αλλάξουν μιας και ο 30χρονος τερματοφύλακας (με ετήσιες απολαβές περίπου 200.000 ευρώ) θα μείνει ελεύθερος το καλοκαίρι και η ομάδα του Περιστερίου δεν θα καρπωθεί κανένα οικονομικό όφελος.
Πάντως, θα συνεχιστούν οι επαφές και για άλλες περιπτώσεις παικτών, που μπορούν να αποτελέσουν εναλλακτικές λύσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου