Στοίχιμα


Σάββατο 26 Ιανουαρίου 2013

Σύσκεψη κορυφής Ιβάν, Τσιστιακόφ και Βρύζα


Σύσκεψη κορυφής Ιβάν, Τσιστιακόφ και Βρύζα
Η συνάντηση ήταν αναμενόμενη και επιβεβλημένη με βάση όλα όσο έχουν γίνει τελευταία. Ιβάν Σαββίδης, Γκέρμαν Τσιστιακόφ και Ζήσης Βρύζας μίλησαν για αρκετή ώρα το βράδυ της Πέμπτης, μετά την ολοκλήρωση της ρεβάνς του ΠΑΟΚ με την Καλλιθέα.
Είχαν σημαντικά ζητήματα να συζητήσουν. Πρώτα απ' όλα να ορίσουν τον καλύτερο δυνατό τρόπο της μεταξύ τους συνεργασίας, καθώς παρατηρήθηκε δυσλειτουργία που είχε αντανάκλαση στον τρόπο με τον οποίο η ΠΑΕ κινήθηκε στα μεταγραφικά.

Αρχικά, έγιναν κινήσεις για μεγάλα ονόματα, παρατηρήθηκε στασιμότητα σε ορισμένες περιπτώσεις (Λούκας, Λάζοβιτς, Βιεϊρίνια), με αποτέλεσμα ο ΠΑΟΚ να πάει σε φθηνότερες λύσεις και να φαίνεται προς τα έξω ότι δεν είχε συγκεκριμένο μεταγραφικό πλάνο.
Όλα αυτά αναλύθηκαν και στη συνέχεια συζήτησαν για το πώς πρέπει να κινηθεί η ομάδα τις τελευταίες μέρες της μεταγραφικής περιόδου. Ο ΠΑΟΚ ψάχνει τερματοφύλακα, θέλει ακραίο μεσοεπιθετικό και πρέπει να καταλήξει στις τελικές κινήσεις του.
Η ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας στο συγκεκριμένο θέμα συνεχίστηκε και χθες. Ο Σαββίδης έδωσε τις κατευθύνσεις του και πλέον έπονται οι κινήσεις υλοποίησης, πλέον από ώρα σε ώρα.
Ακόμη, υπάρχει η περίπτωση του Καστελέν που αρέσει και με την ολοκλήρωση των ιατρικών εξετάσεων αναμένεται να παρθεί οριστική απόφαση με τα δεδομένα να κλίνουν προς τη συμφωνία και φυσικά η ολοκλήρωση κάποιων δοκιμών (Σουβόροφ, Ποποβίδης).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου