Στοίχιμα


Σάββατο 26 Ιανουαρίου 2013

Παραμένει διακαής πόθος ο Ιτάνζ


Παραμένει διακαής πόθος ο Ιτάνζ
Ο Σαρλζ Ιτάνζ παραμένει στο μεταγραφικό επίκεντρο του ΠΑΟΚ. Η απόκτηση του 30χρονου Καμερουνέζου γκολκίπερ είναι ο διακαής πόθος Γιώργου Δώνη, αφού τον ξέρει καλά από τον Ατρόμητο.
Ο Ιτάνζ θεωρείται ίσως ο καλύτερος γκολκίπερ του πρωταθλήματος και σίγουρα είναι ο καλύτερος στις εξόδους. Έχει απασχολήσει και στο πρόσφατο παρελθόν τον ΠΑΟΚ. Το συμβόλαιό του τελειώνει το καλοκαίρι και ο Ατρόμητος έχει μόνο μερικές ημέρες περιθώριο για την πώλησή του, διαφορετικά ο Καμερουνέζος γκολκίπερ θα φύγει το καλοκαίρι ως ελεύθερος.
Το ετήσιο συμβόλαιο του είναι περίπου 200.000 ευρώ. Οι προτάσεις ανανέωσης από τον Ατρόμητο δεν καλύπτουν τις απαιτήσεις του, που φτάνουν τις 300.000 ευρώ το χρόνο. Ο ΠΑΟΚ τον θέλει με προοπτική συμβολαίου για 2,5 χρόνια και τον ικανοποιεί οικονομικά.
Το θέμα είναι πως δύσκολα θα προχωρήσει η μεταγραφή, κυρίως, γιατί ο πρόεδρος του Ατρόμητου, Γιώργος Σπανός, ζητάει ένα σημαντικό ποσό για την παραχώρησή του. Επιπροσθέτως, ο Ατρόμητος έδωσε πρόσφατα δανεικό στη Καλλονή τον τρίτο τερματοφύλακά του, Φώτη Καραγκιολίδη και σε περίπτωση πώλησης του Ιτάνζ, θα απομένουν ελάχιστες μέρες για να τον αντικαταστήσει και να μην μείνει με ένα γκολκίπερ.
Πάντως, οι διαπραγματεύσεις των διοικήσεων των δυο ομάδων συνεχίζονται. Παράλληλα, στο στόχαστρο του ΠΑΟΚ οι πληροφορίες λένε πως βρίσκεται και Γερμανός γκολκίπερ, του οποίου το όνομα δεν έχει διαρρεύσει ακόμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου