Στοίχιμα


Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2013

Τρεις μεταγραφικές υποθέσεις

Τρεις μεταγραφικές υποθέσεις!


Λιγότερο από μία εβδομάδα απέμεινε για την ολοκλήρωση της μεταγραφικής περιόδου και στον ΠΑΟΚ επισπεύδουν τις προσπάθειές τους για να φέρουν έναν ή δύο παίκτες στην Τούμπα που θα ενισχύσουν την ομάδα.
Τα περιθώρια είναι στενά, ωστόσο η προσπάθεια θα συνεχιστεί μέχρι το τέλος.
Όπως αναφέραμε και στο αναλυτικό ρεπορτάζ των ΣΠΟΡ τις προηγούμενες ημέρες και ειδικά μετά την πολύωρη συνάντηση του Σαββίδη με τους εκπροσώπους της διοίκησης και της τεχνικής ηγεσίας, ο μεγαλομέτοχος ζήτησε να "τρέξουν" οι διαδικασίες για την έλευση παικτών. Χωρίς να υπάρχει διάθεση για να δαπανηθούν μεγάλα ποσά την τρέχουσα περίοδο, επειδή δεν υπάρχουν ελεύθεροι ποιοτικοί παίκτες που θα μπορούσαν να κάνουν τη διαφορά με την έλευσή τους στην Τούμπα. Όπως αναφέραμε και χθες, η "αγορά" θα ανοίξει ούτως ή άλλως το καλοκαίρι και εκεί θα υπάρξουν περισσότερες ευκαιρίες.
Μετά το τέλος του αγώνα, για αρκετή ώρα ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Ιβάν Σαββίδης παρέμεινε στη σουίτα του μαζί με τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ζήση Βρύζα. Εκεί ήταν και ο Τσιστιακόφ, αφού προηγουμένως φρόντισε για την αποχώρηση του Ρομπέρτο Κάρλος.
Η συζήτηση των εκπροσώπων του ΠΑΟΚ συνεχίστηκε για αρκετή ώρα. Με βασικό αντικείμενο την αναπάντεχη ήττα της ομάδας από την Ξάνθη καθώς και την αναγκαιότητα ενίσχυσης με τις προϋποθέσεις που έχουν τεθεί, τις ημέρες που απομένουν. Είναι γεγονός πως κανείς δεν έμεινε ευχαριστημένος από την εικόνα που έδειξε η ομάδα και κυρίως την αντίδρασή της στο δεύτερο ημίχρονο μετά το γκολ που δέχθηκε από τον Ονουάτσι.
Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΛΟΥΚΑΣ
Πάντως έστω και τις τελευταίες ημέρες η προσπάθεια θα αυξηθεί. Ο Λούκας της Καρπάτι που αποτέλεσε βασικό μεταγραφικό στόχο του ΠΑΟΚ από το καλοκαίρι, δένεται με συμβόλαιο με τους Ουκρανούς, οι οποίοι μέχρι και πριν από λίγες ημέρες, ήταν κατηγορηματικά αντίθετοι στην προοπτική δανεισμού του Ισπανού μεσοεπιθετικού. Για αυτό και γράφαμε πως οι πιθανότητες είναι περιορισμένες. Όμως, εκ νέου προσπαθούν οι επιτελείς του ΠΑΟΚ για να αλλάξουν την αρχική απόφαση της Καρπάτι. Ξεκάθαρα όμως το θέμα είναι δύσκολο και θα χρειαστεί μία υπερπροσπάθεια που όμως έχει εμπόδια.
ΙΤΑΝΖ ΚΑΙ ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΣ
Στο ίδιο μήκος κύματος κινούμαστε και στο θέμα του Ιτάνζ. Έναν παίκτη που θέλει ο Δώνης στην Τούμπα όμως από τον Ατρόμητο, μέχρι και χθες, δεν άφηναν πολλά περιθώρια για αποδέσμευση του παίκτη, το συμβόλαιο του οποίου λήγει το καλοκαίρι.
Πάντα στο προσκήνιο για τον ΠΑΟΚ υπάρχει το θέμα του Αναστασόπουλου, καθώς μπορεί εύκολα να μείνει ελεύθερος από την Κέρκυρα, ενώ και η περίπτωση του Αργεντινού Βέγκα (αν και διαψεύδονταν επισήμως από κύκλους της ΠΑΕ) δεν αποκλείεται να επανέλθει στο προσκήνιο. Στον ΠΑΟΚ συζητούσαν τις τελευταίες ημέρες και για ένα ακόμη Ελληνα γκολκίπερ, όμως παρουσιάζονταν (έως χθες τουλάχιστον) διστακτικοί ως προς την ενεργοποίηση μιας συμφωνίας.
Όσο για τον Μολδαβό Σουβόροφ και τον Ολλανδό Κάστελεν, οι τελικές αποφάσεις θα ανακοινωθούν εντός των ημερών. Όμως αυτό που έλεγαν και χθες οι επιτελείς του ΠΑΟΚ, είναι πως πολύ δύσκολα θα προχωρήσουν αυτές οι περιπτώσεις. Ειδικά για τον Κάστελεν που έδειξε ποιοτικά στοιχεία, επικρατεί προβληματισμός για τους τραυματισμούς που είχε στα γόνατά του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου