Στοίχιμα


Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2013

Γ' Εθνική Μπάσκετ: Ντέρμπι ανάμεσα σε Ηρακλή και Διόσκουρους


Η 13η αγωνιστική της Γ΄ εθνικής είναι κομβική μιας και υπάρχει το ντέρμπυ πρωτοπόρων, Ηρακλής εναντίον Διόσκουρων την Κυριακή 18:00 στο ΔΑΚ Κοζάνης.
Η κόντρα των 2 ομάδων καθώς συμπολίτισσες κρατάει από τα τοπικά πρωταθλήματα ακόμα, και το σίγουρο είναι πως τραβάει το ενδιαφέρον του κόσμου. Πάντα αυτός ο αγώνας δινόταν σε αθλητικά πλαίσια και σε γεμάτα γήπεδα χωρίς έκτροπα και τώρα αποκτά μεγαλύτερο ενδιαφέρον μιας και διακυβεύεται η άνοδος στην Β΄ εθνική.
 
Το 1ο παιχνίδι το πήραν οι Διόσκουροι, και την Κυριακή μέσα στο κατάμεστο γήπεδο (όποιος θέλει ας στοιχηματίσει για το αντίθετο, αυτό το παιχνίδι δεν χάνεται) ο καλύτερος ας κερδίσει.
 
Την ίδια ώρα ο Αργοναύτης αντιμετωπίζει το φορμαρισμένο Άργος που έρχεται από την νίκη επί του Ηρακλή με τις πιθανότητες νίκης να είναι μοιρασμένες.
Ο Φοίνικας θα πάει στα Γιάννενα που είναι σκληρό καρύδι και σίγουρα δεν θα έχει εύκολο απόγευμα αν και έχει το προβάδισμα για την νίκη.
Επίσης πολύ καλό παιχνίδι είναι αυτό των Τιτάνων απέναντι στον Πρωτέα αλλά με την ομάδα του Παλαμά να έχει το πάνω χέρι λόγω της καυτής έδρας.
Ο ΒΑΟ υποδέχεται την Αριδαία αλλά δεν αναμένεται να αντιμετωπίσει πρόβλημα, όπως και ο Αστέρας Λάρισας μέσα στο Κιλκίς απέναντι στον Αετό.
 
όλη η αγωνιστική:
Φοίνικας Λαρισας – Ιωάννινα
Αργοναύτης – Αργος Ορεστικό
Ηρακλής Κοζάνης – Διόσκουροι Κοζάνης
ΒΑΟ – Αριδαία
Αετός Κιλκίς – Αστέρας Λάρισας
Τιτάνες Παλάμα – Πρωτέας Γρεβενών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου