Στοίχιμα


Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2013

Αποφάσεις για τους υπό δοκιμή


Αποφάσεις για τους υπό δοκιμή
Κάστελεν και Σουβόροφ προπονούνται με τον ΠΑΟΚ και το μέλλον τους στη Θεσσαλονίκη θα κριθεί την επόμενη εβδομάδα. Ο Κάστελεν που έκανε νωρίτερα ιατρικές εξετάσεις, μπορεί να μην έχει κάτι το επιλήψιμο τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή, αλλά το βεβαρημένο ιατρικό παρελθόν του δημιουργεί σκέψεις στους ανθρώπους του "δικέφαλου του Βορρά".
Ο παίκτης θα προπονηθεί και αύριο και στη συνέχεια θα αναχωρήσει και θα ενημερωθεί για την τύχη του στα μέσα της επόμενης εβδομάδας. Ο Σουβόροφ από την άλλη, θα συνεχίσει τις προπονήσεις και την επόμενη εβδομάδα και προς το τέλος της θα μάθει τις διαθέσεις του ΠΑΟΚ απέναντί του. Στην προπόνηση της Παρασκευής συμμετέχει και ένας τερματοφύλακας ονόματι Βασίλης Ποποβίδης, ο οποίος φυσικά δεν προορίζεται για αντικαταστάτης του Χακόμπο.
Ο νεαρός θα δοκιμαστεί και αν πείσει ίσως παραμείνει στον ΠΑΟΚ. Μάλιστα έχει ξεκινήσει την καριέρα του απ' τα τμήματα υποδομής της ομάδας, στα οποία ήταν συμπαίκτης με τον Στέφανο Αθανασιάδη. Όσον αφορά στα δημοσιεύματα για τον Βέγκα, οι Θεσσαλονικείς λένε ότι δεν υπάρχει τίποτα με τον παίκτη της Ρίβερ Πλέιτ.
Στα αγωνιστικά και ενόψει της αναμέτρησης με τη Skoda Ξάνθη για τη 19η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ, ο Γιώργος Δώνης άφησε εκτός αποστολής τους Γεωργιάδη και Κίτσιου, ενώ αντίθετα συμπεριέλαβε για πρώτη φορά σ' αυτή τον Σίλντενφελντ υπό προϋποθέσεις ο Κροάτης ίσως κάνει το ντεμπούτο του με τον ΠΑΟΚ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου