Στοίχιμα


Τρίτη 31 Δεκεμβρίου 2013

Φιλανθρωπικό έργο από Στoχ

Φιλανθρωπικό έργο από Στoχ
Η βοήθεια σε συνανθρώπους μας που έχουν πραγματική ανάγκη έχει γίνει σκοπός για τον Μίροσλαβ Στoχ, τον Σλοβάκο άσο του ΠΑΟΚ. Άλλωστε για έκτη συνεχόμενη χρονιά ο Στoχ συνεισφέρει οικονομικά σε οικογένειες που αντιμετωπίζουν προβλήματα.
Ο Στoχ δεν επεδίωξε να διαδώσει το όλο θέμα, ωστόσο οι κινήσεις έχουν γίνει και από τη στιγμή που έδωσε βαρύτητα ώστε να βοηθήσει συνανθρώπους μας που έχουν πραγματική ανάγκη, είναι απαραίτητο να το αναφέρουμε. Τα ΣΠΟΡ έχουν όλο το ρεπορτάζ. Πριν από τα Χριστούγεννα, ο Στoχ μαζί με δύο συμπατριώτες του, τον Χολόσκο και τον Λάλκοβιτς συγκέντρωσαν το ποσό των 10.000 ευρώ. Αυτά τα χρήματα δόθηκαν συνολικά σε 14 οικογένειες στη Σλοβακία που αντιμετωπίζουν βιοποριστικό πρόβλημα. Αυτή η πρωτοβουλία των τριών παικτών, έγινε και με τη συναίνεση του γραφείου ατζέντηδων που εκπροσωπεί τον Στoχ και τους δύο Σλοβάκους παίκτες. Είναι χαρακτηριστικό το γεγονός πως αυτή η πρωτοβουλία πραγματοποιείται για έκτη συνεχόμενη χρονιά. Και πέρυσι, τα Χριστούγεννα είχε συγκεντρωθεί ένα αντίστοιχο ποσό από παίκτες που ανήκουν στο συγκεκριμένο γραφείο. Ο Στoχ απέφυγε να δημοσιοποιήσει το θέμα, όμως η ενέργειά του μετράει πάνω από όλα. Και αυτό το γεγονός καταγράφουμε.
Μάλιστα ο Μίροσλαβ Στoχ με δηλώσεις του εξέφρασε την ικανοποίησή του για το γεγονός ότι και αυτά τα Χριστούγεννα, συνείσφερε σε ανθρώπους που έχουν πραγματική ανάγκη. Ο Στoχ στις δηλώσεις του υποστήριξε: «Είμαι πολύ χαρούμενος γιατί, για μία ακόμη χρονιά μπορέσαμε να βοηθήσουμε τους συνανθρώπους μας που έχουν πραγματική ανάγκη από τη βοήθειά μας. Το βασικό είναι αυτά τα χρήματα να κάνουν πιο άνετες τις γιορτές για τα μέλη των οικογενειών που αντιμετωπίζουν προβλήματα στην καθημερινότητά τους. Είμαι χαρούμενος γιατί μπορώ και προσφέρω. Και θέλω να συνεχίσω να προσφέρω και τα επόμενα χρόνια».
Ο Στoχ από προχθές (Κυριακή) έχει ενσωματωθεί στις προπονήσεις του ΠΑΟΚ και προετοιμάζεται για τα επίσημα παιχνίδια της ομάδας και στους τρεις θεσμούς.
Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΛΑΛΚΟΒΙΤΣ
Αξίζει να τονιστεί πως ο Λάλκοβιτς (Σλοβάκος διεθνής κάτω των 21 ετών) που έδωσε χρήματα και συμμετείχε με τον Στoχ στη φιλανθρωπική κίνηση, ανήκει στο ίδιο γραφείο που εκπροσωπεί και τον άσο του ΠΑΟΚ. Μάλιστα ο Λάλκοβιτς έχει περάσει από την αξιολόγηση των επιτελών του ΠΑΟΚ. Επίσης είχαμε αναφέρει πως ο δανεισμός του στην Αγγλία ολοκληρώνεται στις 4 Ιανουαρίου. Σε κάθε περίπτωση είναι ένας παίκτης που δεν έχει περάσει απαρατήρητος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου