Στοίχιμα


Τρίτη 31 Δεκεμβρίου 2013

Θολώνουν τα νερά Μάρτενς και Ενό

Θολώνουν τα νερά Μάρτενς και Ενό
Μάρτενς και Ενό πήραν θέση για το ενδιαφέρον που έχει δείξει ο ΠΑΟΚ για την απόκτησή τους. Ο Βέλγος μέσω του πατέρα του και ο Καμερουνέζος με τον εκπρόσωπό του.
Ο Πάτρικ Μάρτενς, ενώ παραδέχεται το ενδιαφέρον του «δικεφάλου», αναφέρει ότι σε περίπτωση που τελικά ο γιος του μείνει στην Αλκμααρ μέχρι το καλοκαίρι ενδεχομένως και άλλες ομάδες θα του χτυπήσουν την πόρτα. «Ο ΠΑΟΚ μας έχει ενημερώσει για το ενδιαφέρον του. Ο Μάρτιν, έπειτα από ένα χρόνο κατά τον οποίο ταλαιπωρήθηκε από πολλούς τραυματισμούς, είναι πλέον σε πλήρεις αγωνιστικούς ρυθμούς και είναι φυσικό να έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον άλλων ομάδων».
«Το συμβόλαιό του με την Αλκμααρ τελειώνει και αποκτά το δικαίωμα να φύγει ως ελεύθερος από την ομάδα. Υστερα από οκτώ χρόνια στην ΑΖ, ο Μάρτιν είναι έτοιμος για νέες προκλήσεις» τονίζει ο πατέρας του Βέλγου μέσου πριν ανάψει... φωτιές: «Δεν χρειάζεται πάντως να βιαστούμε. Αν συνεχίσει στην Αλκμααρ μέχρι το καλοκαίρι σε τόσο υψηλό επίπεδο, ίσως προκύψει και κάτι καλύτερο από τον ΠΑΟΚ».
Και δεν ήταν μόνον ο... πατήρ Μάρτενς που με τις δηλώσεις του έθεσε αμφιβολίες στη μεταγραφή του γιου του στον ΠΑΟΚ. Ακόμη πιο αποθαρρυντικά ήταν όσα είπε σε ιστοσελίδα που ασχολείται με τα θέματα του Αγιαξ ο εκπρόσωπος του Εγιόνγκ Ενό, Στέφαν Μπράνλτι, που ούτε λίγο ούτε πολύ δήλωσε πως δεν έχει καμία επαφή με την ομάδα της Θεσσαλονίκης. «Το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ το έχω μάθει από τις εφημερίδες. Εγώ δεν είχα κρούση από την ομάδα της Θεσσαλονίκης. Αντιθέτως, υπάρχουν συζητήσεις με την Άιντραχτ Φρανκφούρτης, αλλά και ενδιαφέρον από μια ομάδα της Πρέμιερ Λιγκ, το όνομα της οποίας δεν μπορώ να αποκαλύψω» είπε ο εκπρόσωπος του Καμερουνέζου. Μάλιστα για τον Ενό, που φέτος έχει αγωνιστεί μόνο σε παιχνίδια της ομάδας Νέων του Αγιαξ, φαίνεται πως υπάρχει ενδιαφέρον και από ομάδα της Τουρκίας, με την Αντάλιασπορ να εμφανίζεται πως παρακολουθεί τον παίκτη.
Ποια είναι η θέση του ΠΑΟΚ σε όλα αυτά; Με τον Μάρτενς ο «δικέφαλος» έχει προσυμφωνήσει για το ερχόμενο καλοκαίρι και περιμένει να δει ποια θα είναι η στάση που θα κρατήσει η Αλκμααρ στο ενδεχόμενο να τον αφήσει από τώρα ελεύθερο. Η παρουσία του Βέλγου είναι σημαντική για τον Ντικ Αντβοκατ, καθώς έχει μέχρι τώρα μοιράσει δέκα ασίστ και από το αν προκύψει ισάξιος αντικαταστάτης του θα κριθεί και το μέλλον του στην ολλανδική ομάδα.
Στην περίπτωση του Ενό είναι δεδομένο ότι υπάρχουν και άλλοι παίκτες στη λίστα με τους αμυντικούς χαφ που εξετάζονται από τον «δικέφαλο», με τον Μαντούρο να είναι ένας από αυτούς.
Παράλληλα, οι άνθρωποι του «δικεφάλου» εντείνουν τις προσπάθειές τους για την απόκτηση ενός επιθετικού κρούσης. Ο Γέλε Φόσεν είναι μία από τις περιπτώσεις τις οποίες έχουν εξετάσει, αλλά υπάρχουν και άλλες. Μάλιστα, οι πληροφορίες λένε ότι κοιτούν στην ιταλική αγορά, την οποία καλύτερα από όλους γνωρίζει ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Ζήσης Βρύζας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου