Στοίχιμα


Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου 2013

Ενδιαφέρον του Άρη για Κουσίδη

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής έχει συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό μέχρι και το καλοκαίρι του 2014 αλλά ακόμα και παρά το γεγονός ότι το καλοκαίρι είχε ακολουθήσει την προετοιμασία των πράσινων δεν έχει πάρει καμία ευκαιρία από τον Γιάννη Αναστασίου.
Το θέμα όμως είναι πως ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής ακόμα δεν γνωρίζει το παραμικρό. Ενημερώθηκε για την συγκεκριμένη πληροφορία από τα Μ.Μ.Ε. και δεν έχει επίσημη ενημέρωση ούτε από τον Παναθηναϊκού, ούτε βέβαια καμία πρόταση στα χέρια του από τον Άρη.
Δεν θα πρέπει βέβαια να αποκλείσουμε το γεγονός οι δυο ομάδες να έχουν απευθείας επαφές και αφού επέλθει η συμφωνία να υπάρξει και η σχετική ενημέρωση στον ποδοσφαιριστή.
Βέβαια την Δευτέρα το πρωί ο 21χρονος άσος μετείχε στην προπόνηση της πρώτης ομάδας και σε συνάντηση που είχε με τον Νίκο Νταμπίζα ο οποίος ήταν παρών στο Κορωπί δεν τον ενημέρωσε σχετικά με κάτι που να έχει να κάνει με τον δανεισμό του.
Οπότε θα πρέπει να περιμένουμε να δούμε τις εξελίξεις που θα υπάρξουν τις επόμενες ώρες σχετικά με την παραχώρηση ή μη του Κουσίδη στον Άρη αλλά και το καθεστώς με το οποίο θα γίνει αυτή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου