Στοίχιμα


Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου 2013

Ακαδημία και από την Παλαιστίνη!

Ακαδημία και από την Παλαιστίνη!
Τις προηγούμενες μέρες αναφέραμε στα παρασκήνια των ΣΠΟΡ πως ένας Eλληνας που ζει στο Ισραήλ και έχει ακαδημία ποδοσφαίρου θέλει να συνεργαστεί με τον ΠΑΟΚ.
Το νέο στοιχείο, είναι πως ο ίδιος, έχει και ακαδημία ποδοσφαίρου στην Παλαιστίνη και αναζητεί συνεργασία ευρύτερης μορφής!
ΠΕΡΗΦΑΝΙΑ
Ξεχωριστή εμπειρία βίωσαν οι Βαγγέλης Πουρλιοτόπουλος (διοικητικός υπεύθυνος των τμημάτων υποδομής) και Κώστας Λαγονίδης στο ταξίδι που πραγματοποίησαν στο Μόναχο πριν από τα Χριστούγεννα. Εκεί όπου συναναστράφηκαν με τα παιδιά και τους αρμοδίους από την ακαδημία ποδοσφαίρου fc pontos με την οποία συνεργάζεται ο ΠΑΟΚ με τον πλέον επίσημο τρόπο. Το πιο σημαντικό είναι πως ένιωσαν υπερήφανοι, γιατί στην καρδιά της Βαυαρίας, στο Μόναχο ο ΠΑΟΚ έχει αποκτήσει μια ποδοσφαιρική βάση. Από την οποία θέλει να αναδείξει παίκτες για το μέλλον.
ΜΕ NIKE
Η Nike είναι η επίσημη αθλητική εταιρία με τα ρούχα της οποίας ντύνονται όλα τα τμήματα του ΠΑΟΚ. Από την επαγγελματική ομάδα έως τους νέους παίκτες σε τμήματα υποδομής. Το αξιοσημείωτο είναι πως με φόρμες και στολές της συγκεκριμένης εταιρίας ντύνονται και τα παιδιά που ανήκουν στην ποδοσφαιρική ακαδημία του Μονάχου.
ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΗΤΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ
Οι φόρμες και οι στολές στην ακαδημία fc pontos είναι ασπρόμαυρες και έχουν την υπογραφή της αθλητικής εταιρίας που ντύνει όλα τα τμήματα του ΠΑΟΚ. Μόνο που τα ρούχα δεν τα στέλνει ο ΠΑΟΚ στη Γερμανία για να ντυθούν οι 80 μικροί ποδοσφαιριστές. Απευθείας από την μητρική εταιρία στη Γερμανία αγοράζονται τα ρούχα και απλά προστίθεται το σήμα του ΠΑΟΚ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου