Στοίχιμα


Τρίτη 31 Δεκεμβρίου 2013

Μετά τα Φώτα για Γκαρσία

Μετά τα Φώτα για Γκαρσία
Δυο και... σήμερα έμειναν για την επιστροφή του Πάμπλο Γκαρσία στη Θεσσαλονίκη. O ΠΑΟΚ έχει αγώνα την Κυριακή (5/1) στην Ξάνθη και ως εκ τούτου το ραντεβού του με τον Ιβάν Σαββίδη θα γίνει λογικά μετά τα Φώτα.
Ναι, μεν, οι ιθύνοντες του ΠΑΟΚ διεμήνυσαν πριν από 20 μέρες στην πλευρά του Ουρουγουανού άσου, ότι είναι καθαρά δική του η επιλογή που θα καθορίσει το μέλλον του στην ομάδα, ωστόσο, ο ίδιος αναμένει την συνάντησή του με τον μεγαλομέτοχο για να ξεκαθαρίσει το ζήτημα.
Ο Γκαρσία από τότε που ήρθε στον ΠΑΟΚ για πρώτη φορά θα κάνει Πρωτοχρονιά στην πατρίδα του. Είναι ολοφάνερο ότι στο διάστημα των διακοπών του ο Ουρουγουανός χαφ πήρε τις αποφάσεις του. Θέλει όμως να τις ανακοινώσει πρώτα και με θεσμικό τρόπο στον μεγαλομέτοχο, αφού ακούσει και την γνώμη του Σαββίδη για το προσωπικό του θέμα.
Με τα μέχρι τώρα δεδομένα ο Χουμπ Στέφενς δεν συμπεριλαμβάνει τον Γκαρσία στα πλάνα του, ενώ ο Ουρουγουανός δεν αποδέχεται θέση σε άλλο πόστο μέσα στην ομάδα και θέλει να τελειώσει την ποδοσφαιρική του καριέρα παίζοντας στο γήπεδο. Εάν άλλαξε κάτι, θα φανεί στην επικείμενη συνάντηση Σαββίδη και Γκαρσία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου