Στοίχιμα


Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου 2013

Τα δεδομένα για Μπακάκη

Η αλήθεια είναι πως ο Μιχάλης Μπακάκης είναι ένας παίκτης που παρακολουθεί το τελευταίο διάστημα ο Ολυμπιακός και έχει αφήσει καλές εντυπώσεις στο "ερυθρόλευκο" σκάουτινγκ.
Ο 23χρονος άσος είχε πολύ καλή απόδοση στην αναμέτρηση των δύο ομάδων στο Αγρίνιο, όπου ο Παναιτωλικός είχε αποσπάσει ισοπαλία με σκορ 0-0 από τους Πειραιώτες.
Ο Μπακάκης αγωνίζεται στην δεξιά πτέρυγα, καλύπτοντας τις θέσεις του μπακ αλλά και του μέσου, έχοντας ως κύριο προσόν του την ταχύτητα. Βρίσκεται στο μικροσκόπιο των ανθρώπων του Ολυμπιακού και δημοσιεύματα του Τύπου θέλουν να είναι θέμα ημερών η μετακίνηση του στου Ρέντη.
Ωστόσο το ρεπορτάζ των τελευταίων ωρών λέει πως μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει επίσημη κίνηση για την απόκτηση του 23χρονου άσου από τον Παναιτωλικό.
Αυτό δεν σημαίνει βέβαια πως αποκλείεται να συμβεί κάτι τέτοιο μέσα στην χειμερινή μεταγραφική περίοδο, καθώς όπως είπαμε, πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή που έχουν τσεκάρει οι Πειραιώτες.
Το περασμένο καλοκαίρι υπήρξε ένα μίνι σήριαλ στις διαπραγματεύσεις του με την ομάδα του Αγρινίου, ωστόσο τελικά οι δύο πλευρές ήρθαν σε συμφωνία και ανανέωσαν την συνεργασία τους για τα επόμενα τρία χρόνια. Άλλωστε ο παίκτης είναι γέννημα-θρέμμα της πόλης και έχει ιδιαίτερη αγάπη για τον Παναιτωλικό.
Δεν είναι ξεκάθαρο αν προβλέπεται ρήτρα αποδέσμευσης στο συμβόλαιο του με τους Αγρινιώτες. Κατά κάποιες πηγές υπάρχει αλλά είναι χαμηλή για τα δεδομένα του Ολυμπιακού.
Εφόσον οι "ερυθρόλευκοι" αποφασίσουν να προχωρήσουν για τον Μπακάκη, το πιθανότερο είναι τον "κλείσουν" από τον Γενάρη για το επόμενο καλοκαίρι. Με τον παίκτη να μένει βέβαια στην βάση του μέχρι να ολοκληρωθεί η τρέχουσα αγωνιστική περίοδος.
Στα ανταλλάγματα μιας ενδεχόμενης μεταγραφής δεν θα συμπεριληφθούν δανεικοί παίκτες, καθώς είναι πάγια τακτική του Παναιτωλικού να μην έχει στο ρόστερ του ποδοσφαιριστές με την μορφή δανεισμού από ομάδες της ίδιας κατηγορίας.
ΠΗΓΗ SPORT24

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου