Στοίχιμα


Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου 2013

"Ευτυχισμένος ο Μέγκιερι στον Ολυμπιακό, αλλά..."

Ο ατζέντης του 23χρονου γκολκίπερ, Γιάνος Χρούτκα, τόνισε πως δεν είναι καλό ούτε για τον πελάτη ούτε για τον Ολυμπιακό το γεγονός πως ο Μέγκιερι δεν αγωνίζεται, ξεκαθαρίζοντας ωστόσο πως ο παίκτης είναι ευτυχισμένος στην Ελλάδα και τον Ολυμπιακό.
"Δεν γνωρίζω τα δημοσιεύματα που υπάρχουν γύρω από το μέλλον του Μέγκιερι στον Ολυμπιακό και δεν υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορούμε να πούμε αυτή την στιγμή. Σίγουρα ο Μπάλας είναι ένας εξαιρετικά ταλαντούχος γκολκίπερ με μεγάλη προοπτική στην καριέρα του. Όπως καταλαβαίνετε το να μην παίζει δεν είναι καλό για τον ίδιο. Μένει στάσιμος, δεν εξελίσσεται. Δεν είναι συμφέρον και για τον Ολυμπιακό, όσον αφορά την αξία του παίκτη στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο.
Πέρσι τα χρήματα που έπρεπε να ξοδέψει κάποιος αν ήθελε να αποκτήσει τον πελάτη μου κυμαίνονταν στα 4.000.000 ευρώ. Τώρα αυτό το ποσό είναι μικρότερο. Και θα εξακολουθεί να φθίνει, όσο ο Μπάλας δεν παίζει. Δεν είναι καλό για καμία πλευρά.
Πρέπει να πω πως ο παίκτης είναι ευτυχισμένος στην Ελλάδα και τον Ολυμπιακό. Πραγματικά αγαπάει την χώρα και τον τρόπο που του συμπεριφέρονται όλοι. Δεν θα του είναι εύκολο να αποφασίσει πως πρέπει να φύγει. Αλλά αν συνεχίσει να μην παίζει τα πράγματα θα είναι δύσκολα για τον ίδιο. Μοιραία δεν θα είναι σε θέση να διεκδικήσει μια θέση και στην Εθνική ομάδα της Ουγγαρίας", μας είπε χαρακτηριστικά ο Γιάνος Χρούτκα που εξήρε την παρουσία του Ρομπέρτο κάτω από τα γκολπόστ των Πειραιωτών, τονίζοντας όμως πως ο παίκτης δεν αποτελεί περιουσιακό στοιχείο του Ολυμπιακού αντίθετα με τον Μέγκιερι:
"Σίγουρα στον Ολυμπιακό υπάρχει ένας εξαιρετικός γκολκίπερ όπως ο Ρομπέρτο και μένει να δούμε τι θα γίνει με την περίπτωση του, καθώς είναι δανεικός και ανήκει στην Ατλέτικο Μαδρίτης. Είναι γεγονός πως έχει βοηθήσει πολύ τον Ολυμπιακό, αλλά είναι ένας ποδοσφαιριστής που δεν μπορεί να φέρει μελλοντικά έσοδα στον σύλλογο, αφού δεν έχει τα δικαιώματα του. Και επίσης θα χρειαστούν πάρα πολλά χρήματα αν θελήσει να τον αποκτήσει.
Αντίθετα ο Μπάλας αποτελεί περιουσιακό στοιχείο της ομάδας, για γκολκίπερ είναι πολύ μικρός σε ηλικία και σε περίπτωση που πάρει τις ευκαιρίες του, μπορεί στο μέλλον να φέρει και σημαντικά κέρδη.
Προς το παρόν δεν υπάρχει τίποτα χειροπιαστό και επαναλαμβάνω πως ο Μέγκιερι είναι ευτυχισμένος στην Ελλάδα. Εκτός απροόπτου, το πιθανότερο είναι να δούμε την περίπτωση του το καλοκαίρι. Αν θα συζητήσουμε την περίπτωση δανεισμού ή πώλησης δεν μπορώ να το ξέρω.
Ο Ολυμπιακός έχει έναν πολύ ταλαντούχο γκολκίπερ και δεν γνωρίζω αν θα ήθελε να τον χάσει. Είναι θέμα της διοίκησης. Αν έρθει η στιγμή που θα πρέπει να αποφασίσουμε, τότε θα μπορούμε να πούμε περισσότερα".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου